FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transfer în piuneze pentru FCSB: "M-am întâlnit cu Becali și Argăseală, dar am refuzat oferta" » Ce echipe îl mai doresc pe jucător

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 17:14

Olimpiu Moruțan (18 ani) e dorit insistent de FCSB, însă Cornel Șfaițer, președintele lui FC Botoșani, a anunțat că a refuzat prima ofertă a lui Gigi Becali. 

" Steaua a făcut o ofertă concretă pentru Moruțan. Cu CFR suntem în discuții și a venit ceva și pe pista Atalanta, dar eu zic că în proporție de 70% va rămâne la Botoșani. Dorim să-l ținem, pentru că el are nevoie de Botoșani.

Nu vă ascund că m-am întâlnit cu domnul Becali după incidentul cu Golofca, de la Giurgiu (n.r. la începutul lunii martie). Am avut discuții cu Valeriu Argăseală săptămâna asta, dar momentan am refuzat oferta. Am rămas în discuții", a declarat Cornel Șfaițer la TV Digi Sport.

Deși e dorit de mai multe echipe, jucătorul ar putea rămâne în Moldova: "Am purtat și noi o discuție la nivel de club, în Consiliul de Administrație. Am fost de acord cu toții să rămână la Botoșani. Eu cred mult în jucătorul ăsta. Ne asumăm un risc important dacă nu îl vinem în momentul ăsta. Ne asumăm riscul și vom purta discuții din iarnă încolo.

Am purtat discuții cu copilul, e capacitat și își dorește foarte mult să joace și să rămână în continuare la Botoșani. Trebuie să avem mare grijă cum îl gestionăm, cum îl antrenăm și îl îndrumăm în viața de zi cu zi, pentru că are nevoie, este un copil în acest moment".

Gigi Becali anunțase că e gata să ofere 500.000 de euro pentru mijlocașul de 18 ani de la Botoșani. FCSB îl dorește pe tânărul fotbalist și pentru că acesta reprezintă soluția ideală pentru respectarea regulii U21 în Liga 1.

În afară de FCSB, de serviciile lui Moruțan se mai interesează Atalanta, CFR Cluj și PSV Eindhoven.

200.000 €e cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  29 Mai 2017, 08:13

Daca Becali are sange in instalatie ar trebui sa-i spuna lui Sfaiter PAS! In situatia dezastruoasa in care se afla FC Botosani - cu jucatorii neplatiti de patru luni de zile - banii de la Becali ar fi "mana cereasca". Dar cum Sfaiter vrea sa-i forteze mana lui Becali, s-ar putea ca finantatorul FCSB sa renunte la Morutan. Nu de alta, dar observ ca este o moda in fotbalul nostru si anume cum de FCSB se intereseaza de un jucator, imediat ciracii din jurul jucatorului (patron, sef de club, impresar) gasesc, peste noapte, fel de fel de posibilitati de a tranfera "loazele lor" prin Europa. Dar cum nici Becali nu este un fraier, s-ar putea ca Morutan sa fie o amintire "de viitor" care nu va confirma.

1064206410300672
Magureanu Marius  •  29 Mai 2017, 07:19
Postat de chronic pe 28 Mai 2017, 20:09

Aia era..fix in jucatorul asta statea steaua

proasta-i aia care te-a facut...

1198766430181192
Abigail Laslas  •  28 Mai 2017, 23:16
Postat de ando89 pe 28 Mai 2017, 20:06

Nu, mă refer la George of the Jungle, 1997:))

Exercise your Romanian language, it was about a former waiter protected by his red political friends.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează