FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transfer la miezul nopţii! Steaua a plătit 350.000 de euro pentru atacantul dorit de Reghe

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 09:09

Steaua a realizat transferul lui Dennis Man, jucător care a semnat aseară contractul cu formaţia lui Reghecampf.

Echipa roş-albastră l-a urmărit pe atacantul de 18 ani de mai multă vreme şi a plătit 350.000 de euro celor de la UTA Arad, care vor primi şi un procent dintr-un viitor transfer. Jucătorul va veni astăzi în Bucureşti pentru a face vizita medicală.

250.000 €este cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.de

Man a fost om de bază la UTA în sezonul trecut, marcând 8 goluri în 26 de meciuri. În acest sezon, Man a marcat deja 5 goluri în trei meciuri. 

"Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Steaua București pentru transferul lui Dennis Man. Mutarea fotbalistului arădean în curtea roș-albaștrilor este efectuată pentru o sumă-record în fotbalul arădean, plus un procent dintr-un transfer ulterior.

Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico și 2 ani la UTA, suma urmând să se împartă egal între cele două cluburi, conform protocolului încheiat pentru toți jucătorii aflați în această situație. Îi mulțumim lui Dennis pentru tot ce a făcut pentru noi și îi urăm mult succes în continuare!" comunicat UTA

În acest moment, Steaua are patru atacanţi în lot: Florin Tănase, Bojan Golubovici, Alex Tudorie şi Dennis Man.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
10153883151789167
Előd Boldis  •  08 Septembrie 2016, 18:05

La Dinamo se aduc fotbalisti second hand, la FCSB cresc copii de 18 - 21 de ani, si aici tin sa-i mentionez pe Denis, Tanase si Tudorie. Urmatoarele 10 milioane sunt pe teava, urmatoarele campionate, si urmatoarele sanse de a participa in CL deasemenea.

bakunin
bakunin  •  06 Septembrie 2016, 21:04
Postat de haideusicfr pe 06 Septembrie 2016, 17:51

Nu sunt deloc un nostalgic. Dar nici nu pricep cum inainte pe vremea aia cu doua saptamani inainte de inceperea campionatului se opreau transferurile ,iar acum e bine inceput si continua. Ca jucator acum poti juca impotriva unei echipe de cel putin doua ori.....!!??

halpine, te lasa memoria. Poate dupa cateva pastile iti aduci aminte cum in anii '90 Mironas a reusit "performanta" sa joace de 2 ori intr-o etapa, pt 2 formatii doferite: Gloria Bistrita si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Septembrie 2016, 17:51

Nu sunt deloc un nostalgic. Dar nici nu pricep cum inainte pe vremea aia cu doua saptamani inainte de inceperea campionatului se opreau transferurile ,iar acum e bine inceput si continua. Ca jucator acum poti juca impotriva unei echipe de cel putin doua ori.....!!??

Vezi toate comentariile (57)
Comentează