FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Transfer neașteptat! Andrei Ivan a plecat de la CSU Craiova pe 4 milioane €: "Nu doar că va juca, ci o va face în cele mai prestigioase competiții europene!"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 17:52

Craiova tace și face! Andrei Ivan (20 de ani) a plecat pe neașteptate de la CSU Craiova și a semnat cu FC Krasnodar, una dintre forțele primei ligi din Rusia.

Atacantul oltenilor a semnat pe o perioadă de 5 ani cu formația care și-a anunțat candidatura la titlul de campioană a Rusiei. Oltenii susțin că în schimbul său s-a plătit suma de 4 milioane de euro, plus 25% dintr-un viitor transfer.

Conform informațiilor GSP.ro, Andrei Ivan va pleca mâine de dimineață în Rusia și se va alătura lotului celor de la Krasnodar.

Site-ul oficial al celor de la CSU Craiova a anunțat mutarea și i-a transmis un mesaj lui Ivan: "Ajunge la o echipă unde nu doar că va juca, ci o va face în cele mai prestigioase competiții europene. Andrei, aceste ultime rânduri sunt pentru tine și sunt scrise din toată inima: au fost patru ani frumoși, chiar dacă grei. Împreună am realizat foarte multe: Universitatea a redevenit echipa cu care oltenii se mândresc, iar tu ai devenit cel mai promițător tânăr jucător român și una dintre vedetele Ligii I. Ne despărțim cu sufletul greu, dar cu convingerea că și tu, și Știința, vom continua urcușul înspre stratosfera fotbalului, chiar dacă separat.

Poate că peste 10 ani, când tu vei fi cel mai bun marcator al Naționalei României și Știința cea mai mare forță a Ligii I, drumurile ni se vor întâlni iarăși și te vom revedea în tricoul alb-albastru în care ne-ai făcut să te iubim. Îți mulțumim pentru tot și îți vom ține pumnii la fiecare minut pe care îl vei petrece pe teren, în tricoul noii tale echipe".

FC Krasnodar a terminat pe locul 4 în campionatul Rusiei în ultima ediție și va evolua în preliminariile Europa League. În sezonul trecut, formația din Rusia s-a calificat până în optimile C3, unde a fost eliminată de Celta Vigo. A terminat pe locul 2 într-o grupă cu Schalke, Red Bull Salzburg și Nice, iar în ”șaisprezecimi” a eliminat-o pe Fenerbahce.

CIFRELE LUI IVAN

92 jocuri, 18 goluri, 5 pase decisive și 6 penalty-uri obținute în toate competițiile pentru Ivan

9 goluri
în 33 de meciuri în Liga 1 a marcat Andrei Ivan pentru CSU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (107)
cracker
cracker  •  18 Iulie 2017, 15:32

peste 10 ani o sa-l puneti in panoplia jucatorilor alaturi de fratii Costea

timm
timm  •  18 Iulie 2017, 12:02
Postat de cneius pe 18 Iulie 2017, 09:04

"Destept" Ivan asta ! Are posibilitatea sa fie vazut de impresarii din Europa in meciul cu Milan si sa prinda un contract in vest dar el pleaca in Rusia !!!

Ivan a marcat 9 goluri in 3 ani de liga 1. Era fraier sa nu semneze. Bravo Craiova 4 milioane e enorm fata de realizarile lui Ivan.

cneius
cneius  •  18 Iulie 2017, 09:04

"Destept" Ivan asta ! Are posibilitatea sa fie vazut de impresarii din Europa in meciul cu Milan si sa prinda un contract in vest dar el pleaca in Rusia !!!

Vezi toate comentariile (107)
Comentează