FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Transfer" neașteptat pentru FCSB » Un milion de euro face diferența

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 18:02

FCSB ar putea să aibă din sezonul viitor un nou jucător, fără să-și dorească acest lucru. Portarul Valentin Cojocaru poate reveni în lotul roș-albaștrilor, după doar un an petrecut în Italia.

Portarul de 21 de ani a fost cedat de FCSB celor de la Crotone, în Serie A, iar aceștia la rândul lor l-au dat împrumut la Frosinone, în Liga a 2-a. Din păcate, Cojocaru n-a prins niciun meci nici aici.

Crotone îl putea transfera definitiv de la FCSB, dacă achita formației lui Gigi Becali un milion de euro în această vară, însă cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla și portarul va reveni în România.

Titularul FCSB pe post este Florin Niță, iar rezerva acestuia este Eduard Stăncioiu.

400.000 €e cota de transfer a lui Cojocaru, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  04 Mai 2017, 18:44
Postat de blatistu49 pe 04 Mai 2017, 18:30

mare siprost

Înalt vrei sa spui

blatistu49
blatistu49  •  04 Mai 2017, 18:30

mare siprost

Vezi toate comentariile (2)
Comentează