FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer notabil pentru Gaz Metan! A luat unul dintre cei mai experimentați fundași din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 20:52

Plecați în masă de la CSM Poli Iași, jucătorii se împart la echipele din Liga 1. Unii aleg să meargă la Timișoara, iar alții semnează cu Gaz Metan.

Medieșenii l-au transferat azi pe Ionuț Voicu, fundaș de 32 de ani cu mare experiență în Liga 1. Jucătorul a semnat un contract pe un an cu Gaz.

Fundașul dreapta a jucat în ultimele 3 sezoane la Iași (un an sub formă de împrumut de la Rapid). A mai strâns meciuri în România pentru FC Argeș, Rarora Râmnicu Vâlcea, Rulmentul Alexandria, Inter Gaz, FC Brașov, CS Mioveni și Rapid.

Bursa transferurilor la Gaz Metan:

Antrenor: Cristian Pustai (confirmat)
Veniri: Sg. Popovici (FC Botoșani), Surugiu, Bușu (Pandurii), Golubovici (Poli Iași), I. Voicu (CSM Poli Iași)
Plecări: Tahar (Boavista), Gavra (împrumut expirat Viitorul), Itoua, Sikorski (contracte reziliate), Buzean (retras), C. Petre (Juventus), Al. Munteanu, V. Creți (ACS Poli Timișoara), Eric, R. Zaharia, S. Lupu, Rugasevici, A. Marinescu, Trtovac, Coșereanu (contracte expirate)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2017, 09:10

Greab - Voicu, Trtovac, Khubutia, Busu - Bic, Danci - Curtean, Olaru, Popovici - Golubovic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează