FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Transfer pe axa CFR - FCSB » Jucătorul pe care-l dorește Dică: "L-am fi luat de acum"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 19:40

Gigi Becali l-a criticat dur pe Dan Petrescu pentru că înjură în timpul meciurilor atât jucătorii cât și arbitrii. Nicolae Dică a vorbit și el despre acest subiect și spune că niciodată n-a înjurat nici ca jucător, nici ca antrenor.

"Eu nu înjur niciodată. Nu mi-a plăcut niciodată nici când eram jucător. Nu-mi plăcea nici să fiu înjurat și nici să înjur arbitrii sau jucătorii. Poate când sunt singur mă mai exteriorizez. În timpul unui joc poți să-ți pierzi cumpătul. Dan Petrescu nu e singurul care a făcut acest lucru", a declarat Dică la TV Digi Sport.

Dică a vorbit și despre jucătorul pe care l-ar lua de la CFR: "Omrani e un atacant bun pentru campionatul României, dar noi avem doi atacanți foarte buni. Dacă ne pleca unul dintre atacanți l-am fi luat pe Omrani. Vom vedea în vară ce se va întâmpla, poate va fi un alt antrenor atunci.

Sunt jucători care îmi plac. Am fost coleg cu Deac și Culio. Sunt doi jucători foarte importanți pentru CFR Cluj, jucători cu experiență, care ne-ar putea ajuta foarte mult dacă ar fi la noi în echipă. Nu cred că putem să-i luăm. Pe Deac nu am putut să-l luăm".

"Eu nu am nicio problemă că Dan Petrescu va fi în tribună lângă banca de rezerve, deși e suspendat" Nicolae Dică

  • CFR Cluj - FCSB se va juca duminică, în etapa a 2-a din play-off, de la ora 20:45. Partida va fi în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
124889848341281
Eugen Qytzu  •  16 Martie 2018, 06:03
Postat de france.for.you pe 15 Martie 2018, 20:53

Galibec e de 1.000 fe ori mai slab ca raţ...

Ai nu ma înnebuni ! Chiar așa de muult s-a îngrășat Raț ?

kkkkkk
kkkkkk  •  16 Martie 2018, 00:12
Postat de ionutpreda pe 15 Martie 2018, 22:05

Dupa ce ti-am trimis haine in sacii aia pe care ia descarcat primaru si preotu , asa imi multumesti ?? Lasa ca nu mai faceti petrecere diseara la scoala ajutatoare in sala de sport.

Ai ucis limba romana ,ajutor de zugrav. Tu degeaba schimbi nik-ul ,te tradeaza prostia. )))

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  15 Martie 2018, 22:50

Poi mai colorat minoritar , tu in primul rand nu esti antrenor , esti o caricatura nereusita , asa ca tu nu ai voie sa injuri. Nu-ti fa insa probleme , la acest capitol fcsbeaua sta foarte bine , are un adevarat cor de injuratori , ciobandante , mimita , Budescu , Pintilie , Alibeca......

Vezi toate comentariile (14)
Comentează