FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer pe ultima sută de metri și la ACS Poli! Bănățenii au adus un mijlocaș croat care a trecut pe la Dinamo Zagreb și Hajduk

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2017 14:48

ACS Poli Timișoara a făcut în cele din urmă încă un transfer în această vară. Bănățenii l-au adus pe Ivan Curjurici, un mijlocaș ofensiv croat care a evoluat în ultimele sezoane în primul eșalon din Cipru.

După plecarea a trei dintre cele zece transferuri realizate în această vară, ACS Poli a mai punctat o dată la capitolul veniri. Timișorenii au anunțat astăzi sosirea lui Ćurjurić (27 de ani).

Mijlocașul născut în orașul Zadar pare pe profilul unuia dintre jucătorii ceruți de Ionuț Popa. El a făcut junioratul la Dinamo Zagreb și Hajduk Split, apoi, a evoluat în țara natală la NK Zagreb. De aici a plecat în Cipru pentru a evolua mai întâi la Nea Salamina.

A mai jucat la Pas Lamia și Agia Napia. În ultima perioadă el a evoluat din nou la Nea Salamina, grupare pentru care a totalizat 25 de jocuri în sezonul trecut.

Mijlocașul central a semnat cu timișorenii un contract valabil pe un an cu drept de prelungire. În lotul bănățenilor se mai află un jucător croat: Josip Soljic. ACS Poli va juca luni, în Liga I, pe terenul lui Dinamo, de la 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  07 Septembrie 2017, 17:47
Postat de cpt.ahab pe 07 Septembrie 2017, 16:13

Sună distractiv: "mijlocașul născut în Zadar"!:))))

:))))))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Septembrie 2017, 16:13

Sună distractiv: "mijlocașul născut în Zadar"!:))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează