FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer pentru Ligă! Ce lovitură vrea să dea Hagi: încearcă să aducă un jucător de la o rivală din Liga 1

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 19:51

Gheorghe Hagi, antrenoul celor de la Viitorul, a început să creioneze strategia pentru sezonul viitor și e tentat să aducă un jucător experimentat de la o rivală din Liga 1. 

Campioana României este interesată de serviciile japonezului Takayuki Seto, al cărui contract cu Astra expiră în această vară, conform TV Digi Sport.

Fotbalistului de 31 de ani îi expiră împrumutul de la Osmanlispor și, cel mai probabil, nu va mai continua la Astra și din sezonul viitor, fosta campioană a României urmând să fie supusă unei adevărate remanieri. 

Gheorghe Hagi este în căutarea mai multor jucători experimentați, care să o ajute pe Viitorul în preliminariile competițiilor europene, iar japonezul pare să fie pe placul antrenorului campioanei. 

Viitorul va evolua în turul III al Ligii Campionilor, iar în cazul în care va fi eliminată, va participa în play-off-ul Europa League. 

Anul trecut, la chiar prima participare în cupele europene, Viitorul a fost surclasată de gruparea belgiană Gent (0-5 la general). 

  • Takayuki a evoluat pentru Astra între 2007 și 2015. În 2015 a fost împrumutat la Osmanlispor. După doar șapte meciuri disputate în tricoul turcilor, Takayuki s-a întors la Giurgiu sub formă de împrumut.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  28 Mai 2017, 00:32

In cazul in care printr-o minune, Viitorul castiga titlul si anul urmator, echipa aceasta trebuie considerata pe vecie un club de traditie al fotbalului romanesc.

bulldenej
bulldenej  •  27 Mai 2017, 22:15
Postat de zagna pe 27 Mai 2017, 20:36

Baiat destept Hagi, ia un fotbalist SERIOS si cu experienta { nu ca banel, cernat...}

da dom'le baiat dejtept hadji asta ... plateste pt blaturile din play-off !!!

mariuss72
mariuss72  •  27 Mai 2017, 21:41

Seto e cel mai serios jucator din fotbalul nostru, daca nu ma insel, e si cel mai vechi strain. Joaca de pe vremea Astra Ploiesti, venea cu bicicleta la antrenamente.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează