FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferă campioana toţi fotbaliştii de top? Un alt jucător important are de ales între Steaua şi Petrolul

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 22:40

Laurenţiu Reghecampf este decis să cumpere toţi fotbaliştii importanţi din Liga 1. După ce a pus ochii pe George Ţucudean, atacantul lui Dinamo, Reghe mai vrea un fotbalist şi de la Petrolul.

Tehnicianul Stelei a pus ochii de multă vreme pe Guilherme Haubert, fundaşul stînga al Petrolului, şi a dorit să-l aducă la Steaua în momentul în care a venit de la Chiajna.

Apărătorul a ales Petrolul, însă lucrurile s-ar putea schimba acum, mai ales că în vară va deveni liber de contract. Chiar Răzvan Lucescu a explicat astăzi că Guilherme nu a semnat încă prelungirea cu gruparea prahoveană.

"Sînt niste discuţii între Ghilerme şi club, sînt propuneri de ambele părţi. Este un jucător care a crescut de la an la an, s-a integrat foarte bine aici. O eventuală plecare a lui ne-ar pune în dificultate, să căutăm alte variante. Este un jucător care din punctul meu de vedere, aşa cum văd eu fotbalul, se potriveşte bine de tot cu jocul nostru", a spus Răzvan Lucescu, conform Dolce.

Pleacă Lato, vine Guilherme?
Transferul lui Guilherme are şanse de reuşită, mai ales că Iasmin Latovlevici ar putea pleca la finalul sezonului de la Steaua. Lato a impresionat şi a avut deja cîteva oferte din Franţa, iar din vară ar putea părăsi Liga 1.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
torque1981
torque1981  •  07 Aprilie 2014, 15:28
Postat de gica_oboreanu pe 05 Aprilie 2014, 09:25

am mai auzi noi d'astea. poate sa'l ia la Nurnberg :)

Si o sa tot auzim de la presa afiliata la stana lui gigi :))))

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  05 Aprilie 2014, 19:35
Postat de calinescupoliiasi pe 05 Aprilie 2014, 15:28

Ghilerme ... :)))))))))))))) ati transcris exact felul in care a pronuntat Lucescu jr in interviu ?

Asta tine de cultura JURNALISTULUI. 1 - daca il cita pe Mucica, JURNALISTUL punea ghilimele. 2 - daca nu s-au pus ghilimele, e de vina dactilografa de sub birou. 3- daca JURNALISTUL nu are dactilografa, abia atunci e grav. Nu-i merge nici dibla, nici cuckoo.

nea_silica
nea_silica  •  05 Aprilie 2014, 16:19

Iată cheia succesului Stelei: pe filiera albaneză vin cu nemiluita jucători tineri şi talentaţi, bineînţeles la preţ redus. Că doar nu se cade să jignim triada... Tot la fel se întâmpla în defunctul regim, doar că acolo se lucra la comandă, cei mai puţin tineri stiu bine cum... Pe atunci era la modă daciada, acum mafiada.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close