FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul-bombă pe axa Dinamo - Steaua s-ar putea realiza » Ţucudean: "Reprezintă o opţiune pentru mine"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 22:17

Laurenţiu Reghecampf a făcut o declaraţie surprinzătoare la începutul săptămînii cînd a anunţat că vrea să-l transfere pe George Ţucudean la Steaua, iar mutarea pare posibilă în acest moment.

Tatăl fotbalistului l-a sfătuit să accepte oferta Stelei chiar dacă va fi criticat de dinamovişti, iar atacantul a vorbit astăzi pentru prima dată despre propunerea roş-albaştrilor, explicînd că reprezintă o opţiune din sezonul viitor.

"Nu ştiu nimic despre oferta de la Steaua, în vară o să văd. Oricum nu este corect să vorbesc acum, probabil ei au ceva planuri dacă au făcut acele declaraţii.

Orice echipă poate deveni o opţiune pentru mine, chiar şi Steaua. Orice jucător poate juca oriunde. Eu sînt jucătorul lui Standard, ei vor decide, vom vedea în vară", a spus Ţucudean la Digi.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (389)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  07 Aprilie 2014, 09:59

NU O SA UITAM NICIODATA CA NE INJURA,CAND NE-A DAT "M...".VINO......SI O SA FIM CEL MAI MARE COSMAR AL TAU.

peviata.dinamo48
peviata.dinamo48  •  05 Aprilie 2014, 20:54

Sa plece plavanu asta de la Dinamo. Bilinski are 2 clase peste el, ar trebui sa primeasca mai multe sanse din partea antrenorului la fel si Gelu Velici jucatori care sunt in forma si sa nu-l mai forteze pe marele stelist.

alekzander
alekzander  •  05 Aprilie 2014, 20:17

Sa plece la steaua, nu e o pierdere reala.

Vezi toate comentariile (389)
Comentează