FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI GSP.RO

Transferul la FCSB l-a tras în jos: "Am făcut două-trei partide sub așteptări"

foto: Sportpictures
foto: Sportpictures

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2018 09:00

Moruțan a făcut avancronica duelului de diseară, Botoșani - Dinamo. Mijlocașul achiziționat deja de FCSB recunoaște că trece printr-un moment nefast.

Dinamovist în copilărie, dar din această iarnă jucător al Stelei pentru care Gigi Becali a plătit 700.000 de euro, Olimpiu Moruțan se pregătește pentru viitoarele Derby-uri de România ce vor începe pentru el din vară.

"Va fi un meci de luptă sâmbătă seară, vedeți și dumneavoastră cum e terenul, dar nu avem ce face. Favorita e Dinamo, una dintre cele mai bune echipe din România. Sper să joc cât pot de bine acum, cu Dinamo, nu pot să zic că am o scădere de formă. Am făcut două-trei partide sub așteptări, dar așa e în fotbal, ai zile bune și zile proaste. Am mai spus că nu o să mă menajez în această primăvară, o să-mi fac treaba cât pot eu de bine. Și visăm să câștigăm Cupa României, chiar dacă în semifinale am căzut cu Craiova", a declarat mijlocașul de 18 ani.

Zizou de nota 5

Viitoarea perlă a lui Becali - Moruțan fiind comparat, la începutul iernii, de către italienii de la tuttomercatoweb cu Zinedine Zidane! - are un 2018 nefast. Moruțan are două goluri și 4 assist-uri în 25 de etape în ediția în curs, dar în acest an calendaristic a fost șters de tot. Nota 5 a fost cea mai mare în dreptul lui în Gazeta Sporturilor, nu s-a evidențiat deloc. În această ediție, are media 5,54 în 25 de etape jucate. 

"A văzut și Moruțan niște bani și gata, ce să mai alerge el? E adormit, nu-l mai interesează echipa lui... El e stelist, el își face freza și gata"
Gigi Becali, finanțator FCSB

6 victorii,3 remize și 4 înfrângeri au înregistrat dinamoviștii în deplasările sezonului regulat, golaveraj 20-12

4 succeseau "câinii" în 10 confruntări cu Botoșaniul în prima divizie, moldovenii având 3 victorii. Alte 3 partide s-au încheiat la egalitate

13 luniau trecut de la precedenta victorie a roș-albilor în meciurile cu Botoșaniul, 1-0 pe 20 februarie 2017, gol Hanca

Se anunță zăpadă!

Ambele formații au sperat la play-off, dar au fost marile perdante ale sezonului regulat, astfel că diseară joacă derby-ul play-out-ului. Se anunță minus 3 grade Celsius la ora meciului și 98% șanse să ningă! Terenul a fost execrabil și marți, la partida din "sferturile" Cupei României cu Poli Iași (3-2 după prelungiri), va fi cel mai mare dușman al celor două echipe și diseară. "Câinii" au un deja vu, vor da din nou de o vreme lamentabilă, așa cum s-a întâmplat la partida decisivă cu Astra (0-2) pentru accederea în play-off. 

echipe

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează