FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul lui Alexe la Steaua s-ar fi putut realiza » Condiţia acestei mutări

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 iulie 2013 17:39

Se ştie despre interesul pe care Gigi Becali l-a arătat pentru Marius Alexe în urmă cu cîteva luni. Patronul Stelei şi-l dorea foarte mult pe atacantul plecat de la Dinamo la Sassuolo şi Anghel Iordănescu este convins că mutarea s-ar fi făcut.

"Dacă Gigi Becali rămînea lîngă echipă, şi m-aş fi bucurat să se întîmple asta, cred că insista pentru Alexe, şi îl aducea la Steaua. Chiar dacă el zice că nu ar fi venit, ar fi făcut patronul Stelei cumva şi tot l-ar fi convins.

Discuta ori cu jucătorul, ori cu patronul clubului, care sigur şi-ar fi dorit", a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
georgeudrescu
georgeudrescu  •  28 Iulie 2013, 20:53
Postat de walhalla pe 19 Iulie 2013, 09:33

"Transferul lui Alexe la Steaua s-ar fi putut realiza » Condiţia acestei mutări... Exclusiv print, doar in editia tiparita a gazetei !" Asa ar fi trebuit sa "sune" titlul acestui articol de...(ce vreti voi)

Nu. Da click aici si vei afla un detaliu impresionant);

cerebralu
cerebralu  •  19 Iulie 2013, 14:26

aceasta dorinta de a lua ce este mai bun din tara, de a crede ca iti permiti orice descopera un punct slab intr-o disputa pe plan sportiv. campioana, indiferent cum ii mai zice, isi doreste enorm un jucator de la o rivala, pe care nu il poate lua. Il doreste enorm. In plan secund, din disputa asta stelistii ies pierzatori. de ce? pentru ca Dinamo nu si-a dorit nici un jucator de la Steaua. Asa ca cei mai buni se pare ca nu sunt totusi la steaua, altfel de ce ai dori pe altcineva? Vom afla in viitorul apropiat adevarul despre drama 24

walhalla
walhalla  •  19 Iulie 2013, 09:33

"Transferul lui Alexe la Steaua s-ar fi putut realiza » Condiţia acestei mutări... Exclusiv print, doar in editia tiparita a gazetei !" Asa ar fi trebuit sa "sune" titlul acestui articol de...(ce vreti voi)

Vezi toate comentariile (56)
Comentează