FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul lui Băluță la FCSB naște noi replici dure: "Expectorează numai inepții"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 22:37

Ipoteticul transfer al lui Băluță la FCSB naște controverse și replici din ce în ce mai acide în Liga 1. Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, l-a ironziat pe Marcel Popescu, președintele Craiovei, după declarațiile dure oferite în urmă cu trei zile. 

"Domnul de acolo expectorează numai inepții. Oamenii ce vor? Să provoace, să minimalizeze reușitele lui Gigi și poate la finalul sezonului să plătim cauza pentru Băluță. 

Gigi a făcut oferta de 2,5 milioane de euro, dar acolo s-a oprit totul, a fost doar o ofertă. Ce spune domnul de acolo sunt problemele dumnealui. Nu are rost să replicăm, n-am face altceva decât să dăm ocazia unora să iasă în față și să facă conferințe de presă. Hai să vorbim în teren", a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport. 

"Aş vrea ca fiecare să-şi vadă de oile lui. Problema e simplă. Astăzi, jucătorii nu vor să se ducă la FCSB. Ce să vândă FCSB? Păi, Alibec nu a dat niciun gol şi are ofertă? Au vândut destul, iar credibilitatea lor pe piaţa europeană nu este în cădere, este sub zero! Tot ce au dat nu a corespuns. Să nu uităm că patronul îi ironizează pe cumpărători. Nu spunea el că l-a dat pe Stanciu care nu putea să dribleze o găină moartă sau cam aşa ceva... Asta nu este în regulă"
Marcel Popescu, președinte CS U Craiova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
prazburg1948
prazburg1948  •  10 Ianuarie 2018, 00:45
Postat de travka pe 09 Ianuarie 2018, 08:34

5-2

fc5b. Mare accent pe 5-ul ala.

cristi_oase
cristi_oase  •  09 Ianuarie 2018, 13:47
Postat de observator_federal pe 09 Ianuarie 2018, 10:54

Politica de transferuri a Craiovei s-a dovedit a fi corectă, în avantajul clubului dar și al fotbaliștilor. S-a dovedit că ”exportarea” (directă) în fiecare an a unui singur fotbalist a permis întărirea lotului. Nu văd ce i se poate reproșa lui Marcel Popescu - jucătorii aduși au corespuns, iar declarațiile lui sunt echilibrate (el fiind un om educat și nu unul reeducat instituțional precum Meme sau Gigi) și au venit ca replici necesare la atacurile obraznice ale Fîcîsîbî. Universitatea Craiova este un club serios care se respectă și nu își dezamăgește înfocații suporteri; ”Știința” respectă competiția iar statutul juridic și moral sunt inatacabile. Fotbal, nu circ.

Care Stiinta ??? Poate echipa psd din Craiova... Un club serios care respecta,ce ? Un club care a intrat fraudulos in mamaliga 1, ajutat de pasiunea oltenilor pt fotbal si de pasiunea baronilor locali pt voturi si bani. Nu uita sa iesi sa votezi ,cade olguta sau partidul...? Se duce si echipa acolo unde ii este locul,in ligile inferioare ,sa promoveze asa cum era normal,in teren .

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Ianuarie 2018, 13:12

aici are dreptate mimi,o fi bun baluta,dar nu face mai mult de 1milion

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close