FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER EŞUAT

Transferul lui Daniel Sabou la Pandurii a picat

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Transferul mijlocaşului Daniel Sabou de la Gloria Bistriţa la Pandurii Tîrgu Jiu nu se va mai realiza după ce fotbalistul nu a acceptat clauzele contractuale, a declarat, luni, vicepreşedintele gorjenilor, Viorel Temelescu.

"Transferul lui Sabou a picat. El nu s-a înţeles cu echipa noastră din motive materiale. Astfel, jucătorul se va întoarce la Gloria Bistriţa, şi rămâne ca Nalaţi să găsească o altă variantă. Nu ştiu dacă va pica şi mutarea lui la Gloria", a spus Viorel Temelescu.

Gloria Bistriţa şi Pandurii Tîrgu Jiu se înţeleseseră săptămâna trecută pentru un schimb Daniel Sabou-Adrian Nalaţi, însă primul, deşi s-a pregătit sub comanda lui Sorin Cîrţu în Antalya şi a evoluat în câteva meciuri amicale, a refuzat contractul oferit de oficialii olteni din cauza salariului prea mic pe care urma să îl primească.

În altă ordine de idei, Pandurii negociază în aceste zile transferul portarului Cătălin Mulţescu, legitimat ultima oară în Liga a III-a, la Dunărea Călăraşi.

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează