FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transferul lui Enache schimbă primul 11 al Stelei » Cum va arăta campioana în următoarele meciuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 19:12

Pe lângă cele 11 transferuri realizate în această iarnă, Steaua a reușit să-l achiziționeze și pe Gabriel Enache, jucător dorit insisten de Reghecampf.

Fostul jucător al Astrei poate juca atât pe postul de fundaș dreapta, cât și pe poziția de mijlocaș dreapta. De altfel, este un jucător foarte asemănător cu Adi Popa din punct de vedere al faptului că face foarte bine banda și aleargă mult.

Cum poate arăta Steaua cu Enache fundaș

Niță - Enache, Varela, Tamaș, Toșca - Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu, Hamroun - Marica

Cum poate arăta Steaua cu Enache mijlocaș

Niță - Papp, Varela, Tamaș, Toșca - Pintilii - Enache, N. Stanciu, Chipciu, Hamroun - Marica

Primul meci în care Enache ar putea apărea în primul 11 al Stelei va fi cel de luni, când campioana va juca în deplasare, în Ștefan cel Mare, cu Voluntari, de la ora 20:30.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
spartanul
spartanul  •  20 Februarie 2016, 15:33

care urmatoarele caci urmatorul e blat pe fata ce va faceti ca ploua nenorocitiilor il slaviti pe puscariasi de ce nu stiu poate va plateste caci alte motive nu vad hu hu

890833474371575
Dan Mircea  •  20 Februarie 2016, 10:45

Vrei să câştigi bani în timpul liber? Nnimic mai simplu: vino în echipa noastră, studiază cele 12 lecţii pe care ţi le oferim gratis şi vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA ŞI LA BANI!!!! NU îţi oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tău liber, acasă, pentru a câştica bani! Căutăm urgent colaboratori part-time pentru activităţi de promovarea electronică a cărţilor. Acest proiect vizeaza şi piaţa americană a cărţilor electronice. Oferim contract de comision. Îţi trebuie doar un caluclator cu conexiune Internet, cunoştinţe minime de utilizare PC, perseverenţă şi răbdare. Poţi câştiga între 100 şi 285 EURO încă din prima lună, sau 25000 EURO încă din primul an. Începe chiar acum trimiţănd mesajul “Detalii PROIECT” la una dintre adresele de e-mail: [email protected] Deschide magazinul meu online la adresa http://cartilemelepentrutine.yshop.ro/ si vei găsi multe cărţi foarte interesante, din diverse domenii, cu preţuri reduse cu 10%. Magazinul este în permanenţă actualizat, aşa că îl poţi vizita periodic pentru a găsi noutăţi. Alege cărţile dorite, “pune-le” în coş şi editutura ţi le va expedia prin curier rapid sau poştă la adresa indicată. Plata se face ramburs. Aştept cu drag vizita ta în magazinul meu!

shark_34
shark_34  •  20 Februarie 2016, 08:47
Postat de samertx pe 20 Februarie 2016, 01:54

Ești deștept, bați rechinii de departe. :))

sunt o palida umbra in comparatie cu tine:) si tu *** ca e mai usor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează