FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul lui George Ţucudean la Steaua i-a făcut pe roş-albaştri să renunţe la un fotbalist important

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 10:34

Steaua va avea un nou atacant, după aducerea lui George Ţucudean, însă în acelaşi timp roş-albaştrii au ratat o altă ţintă importantă.

Pînă ca atacantul în vîrstă de 23 de ani să se înţeleagă cu formaţia pregătită de Costel Gâlcă, steliştii aveau în plan să-l aducă pe Jeremy Bokila, fotbalistul lui Terek Groznîi.

"La prima vedere, Bokila e mai valoros ca Ţucudean, în acest moment. Steaua putea face un efort pentru aducerea lui Bokila. Dacă se gîndeau pentru Champions League, să intre în grupe, cred că scoteau banii pe Bokila. În plus, dacă juca aşa cum juca pentru Petrolul şi cum văd că joacă şi pentru echipa naţională, putea fi o soluţie", a spus Valeriu Răchită la Digisport.

Managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu, a dezvăluit că oficialii formaţiei din Rusia nu sînt interesaţi de un transfer al fostului fotbalist "găzar": "Terek nu vrea să îl lase pe Bokila să plece în acest moment".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dlq1
dlq1  •  29 Ianuarie 2015, 18:57

In orice caz dinamovistii vor fi in sfarsit fericiti. Daca va merge bine, iata fara Tamas si Tucudean erati praf, daca insa o vor comite prejudiciind tot turul si nu vor fi indeplinite obiectivele, si din pacate eu unul spre asta inclin sa cred atunci nu exista pentru ei razbunare mai placuta. A nu se uita episodul Moti.

vap_andrei
vap_andrei  •  29 Ianuarie 2015, 18:33
Postat de vap_andrei pe 29 Ianuarie 2015, 18:32

Ce frumos e să vezi dinamoviștii în habitatul natural. Acum Țucu-Gol nu e bun.. =).. până acum erau cu armele pregătite dacă ziceai ceva de el.. ipocrizia asta..

PS: Eu îmi permit. Nu știu dacă e Țucu-Gol sau Țucu-Cap-Gol. Vom vedea.

vap_andrei
vap_andrei  •  29 Ianuarie 2015, 18:32

Ce frumos e să vezi dinamoviștii în habitatul natural. Acum Țucu-Gol nu e bun.. =).. până acum erau cu armele pregătite dacă ziceai ceva de el.. ipocrizia asta..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close