FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transferuri de peste 2 milioane de euro și un prim "11" impresionant! Cum va arăta CFR Cluj în play-off

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 15:58

Liderul CFR Cluj și-a îndeplinit principalul obiectiv al acestei perioade transferuri. Clujenii l-au adus pe Alex Ioniță, de la Astra.

Pentru mijlocașul de 23 de ani, echipa lui Dan Petrescu plătește 1 milion de euro, în două tranșe, iar Astra păstrează 15% dintr-un viitor transfer.  Alex Ioniță a fost decisiv pentru echipa Astra în acest sezon, marcând 10 goluri în 20 de meciuri.

Ioniță este cel de-al cincilea transfer reușit de CFR în această vară, după Costache (Dinamo), Țucudean (Viitorul), Mihai Bordeianu (Botoșani) și brazilianul Gilvan Souza Correa (Goianiense). Pentru toate aceste mutări, clujenii au plătit în total 2,4 milioane de euro.

Astfel, CFR Cluj are o campanie impresionantă de transferuri, iar primul "11" pe care Dan Petrescu îl va alinia în play-off va fi unul extraordinar.

Cum va arăta CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Gilvan, Camora - Hoban, Culio - Costache, Ioniță II, C. Deac - Țucudean

După 22 de etape, CFR Cluj are 49 de puncte, în timp ce FCSB are 47, iar CSU Craiova are 43.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
870797579666969
Ernest Pap  •  21 Ianuarie 2018, 12:15

E bine când ai de unde alege dintre vârfurile de atac Țucudean, Omrani , Vera, Balde . HAI CFR !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2018, 22:05

Si totusi ,nu arata rau echipa. Aproape cei mai in forma jucatori din liga.

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2018, 20:04
Postat de Tudor Dulca pe 20 Ianuarie 2018, 16:35

Cum sa il compari, cum sa il bagi pe Tucudean titular in locul lui Ibrahima Balde, care este atacant pur sange, exceptional, dar care este subminat la CFR din cauza salariului mare?! ... Numai Dan Petrescu si Iuliu Muresan inteleg combinatia, aducandu-l pe banateanul acesta sucit de Tucudean, fara reusite in fotbalul mare. Cum sa il bagi pe vinitura Tucudean in detrimentul lui Urko Vera, care este un atacant la fel de oportunist ca Ibrahima Balde, care e muncitor, marcheaza cu capul din toate pozitiile, fiind un caracter deosebit, fara figuri sau "suceli"? Dan petrescu intelege, doar e expert.

Ai dreptate, se pare ca nationalismul ne mananca. Intr-un fel e bine ,poate vor juca bine si la Nationala. Si daca ar veni Messi in romania nu ar avea loc. Eric a fost inlaturat sa-i faca loc lui Hagi jr. Sa nu aiba concurenta. Rand pe rand jucatorii romani plecati in strainatate se intorc cu coada intre picioare. In seara asta joaca Razvan Marin si joaca bine. Printre putinii care o fac. Degeaba a jucat Camora sau Cadu excelent ,si-au luat cetatenia corect ,nu i-a bagat nimeni in seama. Noi suntem romani!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează