FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Transferuri în Liga 1: Benjamin Kuku a plecat de la Botoșani + Un fotbalist străin a semnat cu Sepsi

FOTO: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor
FOTO: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 18:41

Sepsi Sf. Gheorghe a confirmat transferurile lui Marko Simonovski, un macedonean în vârstă de 26 de ani, și al lui Benjamin Kuku (22 de ani), fostul atacant al celor de la FC Botoșani.

Sepsi este cea mai activă formație din Liga 1 în această iarnă. Oficialii formației au anunțat astăzi încă două mutări. Marko Simonovski este un atacant macedonean care a evoluat ultima dată în Finlanda, la FC Lahti, pentru care a marcat 13 goluri în 32 de partide. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Metalurg Skopje, Amkar Perm, RNK Split, Zhetysu și Șahtior Karagandy, Simonovski, având și 3 prezențe în echipa națională.

Benjamin Kuku a venit sub formă de împrumut pentru un an de zile. Nigerianul a marcat 4 goluri în cele 30 de meciuri jucate în Liga 1, două pentru FC Botoșani și două în tricoul celor de la ASA Târgu Mureș.

SEPSI SF. GHEORGHE

Antrenor: Eugen Neagoe
Veniri: Simonovski (Lahti), Rodriguez Gorrin (Boavista), Dalmau Martinez (Hercules Alicante), Viera (Adanaspor), Sato (Horsens), Obsivac (Atyrau), Hamed, Chiriţă (ambii CFR Cluj), Filipe Oliveira (Anorthosis), Kuku (Botoșani)
Plecări: Astafei, Huiban, Grecu, Iovu, P. Petre, C. Herea

FC BOTOȘANI

Antrenor: Costel Enache
Veniri: Acsinte (FC Voluntari), Golofca (FCSB), Achim (FCSB), Golubovici (Gaz Metan), Axente (Al Faisaly, Arabia Saudită)
Plecări: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează