FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferuri pe bandă rulantă! Becali s-a descătușat! Trei rezolvați, încă unul la un pas de FCSB + ofertă nebună pentru alți doi fotbaliști

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 20:22

Gigi Becali anunță că a rezolvat transferurile lui Constantin Budescu, Junior Morais și Filipe Teixeira, dar și că este foarte aproape de a aduce un fundaș central din Portugalia.

De asemenea, patronul roș-albaștrilor a oferit 3,5 milioane de euro pentru a-i avea la echipă și pe Florinel Coman și Dragoș Nedelcu

"Budescu are clauză că poate pleca. E rezolvat și cu Morais, a renunțat la două salarii pentru a semna cu noi. S-a uscat și cerneala.

Cu Teixeira cred că am rezolvat azi. A vorbit MM cu el, a vrut și el tot 20.000 pe lună. I-am dat și gata! Teixeira e un jucător agresiv care face și faza defensivă. O să vedem și cu jucătorul U21.

Am avut niște schimburi de negocieri cu un fundaș central din Portugalia. Am acceptat condițiile lor. Nu știu cum îl cheamă. E căpitan de echipă acolo unde joacă.

Să vedem și la Coman. Încă mai sunt șanse să vină. Vreau 20 de milioane pe el peste 3 ani. Acum nu pot lua nici 10 pe el. Nu face atât la ora asta. E prea copil.

Am făcut o ofertă de 2 milioane pe Coman și un milion jumate pentru Nedelcu. Vrea bine, nu vrea, asta e. Le-am oferit și procent 20% din viitorul transfer. Așa lucrez mereu cu Gică", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (92)
thomassystem
thomassystem  •  07 Iunie 2017, 10:53

Începe hegemonia peștelui prăjit. Europa tremură. Sărmăluța atomică a semnat cu fcsb.

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  07 Iunie 2017, 10:05

Becali nu a inteles pana acum ca oricat de bun este un jucator la echipa lui, cum ajunge la fcsb , se plafoneaza. Atmosfera, aroganta lui, solutiile pe care le impune la cub si in joc , distrug orice jucator. Sunt atatea exemple . Sa-si faca echipa din lotul national si tot nu are nici o sansa la titlu. E agiamiu si lipsit de cunostine elementare pentru a conduce o echipa. Oricum, cu MM face un cuplu perfect.

spion_kop
spion_kop  •  07 Iunie 2017, 09:07

... a zis Digi Becali la TV Gigi Sport.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează