FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transferurile Stelei au fost desființate: "Nume doar pentru România"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 17:26

Steaua a transferat 5 jucători în această vară. Este vorba despre Muniru, Tahar, Mihalcea, Tudorie și Alcenat. Aceste mutări nu îl impresionează pe Gabi Balint. 

"Mi se pare că transferurile făcute de Steaua nu sînt nici pe departe pentru calificarea în Champions League. Nu mai vorbim de făcut puncte. Cred că mai are nevoie de jucători, şi jucători de valoare.

Steaua e în poziţia de anul trecut, să facă transferuri pe ultima sută de metri, tardive, iar jucătorii fie vin nepregătiţi, fie au nevoie de timp să se integreze.

Aşa cum văd eu Steaua acum, poate e la jumătatea valorii pe care o avea la începutul sezonului trecut. Jucătorii aduşi de Steaua au o anumită cotă în campionatul nostru, dar nici aici nu e o cotă foarte mare.

Muniru, cît l-am văzut, mi-a lăsat o impresie foarte proastă. Pe Alcenat îl ştim, ar putea fi o soluţie, dar să nu fie cum a fost Guilherme, care, la fel, nu m-a impresionat.

Tudorie îmi place, am încredere în el, dar nu are experienţă. Are calităţi, dar nu ştiu dacă te poţi baza pe el la un anumit nivel", a explicat Balint la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  30 Iunie 2015, 20:08

HEGEMONIE STEAUA URMEAZA al 4lea titlu consecutiv, cel cu nr 27. Ce mila imi este de insolventii exclusi din Europa!

alex_1973
alex_1973  •  30 Iunie 2015, 19:45
Postat de davi7 pe 30 Iunie 2015, 19:11

FCSB ESTE Steaua! Chiar santajul cu renuntarea la nume in schimbul (re)primirii in Ghencea dovedeste asta.

Asta ai inteles tu?Cred ca nu ai mai mult de 8 ani!

davi7
davi7  •  30 Iunie 2015, 19:11

FCSB ESTE Steaua! Chiar santajul cu renuntarea la nume in schimbul (re)primirii in Ghencea dovedeste asta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează