FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trecut pe linie moartă! Bratu îl ignoră pe cel mai bine plătit jucător de la Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 15:29

Deși este cel mai bun marcator al lui Dinamo, atacantul Adam Nemec a fost trecut pe linie moartă.

Metodele de pregătire cu înjurături ale lui Florin Bratu par să funcționeze. Dinamo e pe primul loc în play-out, trupa "câinilor" fiind cea mai ofensivă echipă din grupa retrogradării. Puștii din atac ies atât de des la rampă încât golgeterul la zi, Adam Nemec, joacă tot mai puțin. 

În ultima etapă, victorie cu Poli Timișoara, 1-0, Nemec a fost rezervă, fiind introdus de abia în minutul 65, în locul lui Popa. La fel s-a întâmplat și în victoria cu FC Voluntari, 4-2, de acum două etape, când Adam l-a schimbat tot pe Popa, în minutul 75. Și atunci venea după un gol marcat în poarta Chiajnei!

Internaționalul slovac are în acest moment 7 reușite în toate competițiile, dar și 4 assist-uri, fiind cel mai eficient "câine". Un motiv pentru care Adam joacă tot mai puțin în ciuda cifrelor sale bune este faptul că acesta a anunțat că din vară nu își va mai prelungi contractul cu bucureștenii, dorind să plece din România.

Interesant este că al doilea cel mai bun marcator din lotul lui Dinamo este fostul căpitan, Paul Anton, cu 6 goluri și 3 assist-uri. Doar că "Paulică" a plecat din Ștefan cel Mare în Rusia, la Anji, în decembrie 2017!

32
de meciuri a jucat Nemec pentru Dinamo în acest sezon, în toate competițiile

11.000 €pe lună câștigă Nemec, fiind cel mai bine plătit dinamovist din lot

A plecat în vacanță

Între timp, jucătorul s-a relaxat în vacanța de patru zile libere. Slovacul și Zuzanna, viitoarea soție, au plecat la Istanbul, la fel de Romera și Salomao. Atacantul s-a fotografiat în timp ce savura o narghilea în Turcia.

14 nemec

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
mashca23
mashca23  •  24 Aprilie 2018, 19:52

Deci astia care trimit articole in plic nici nu se mai ascund deloc si mai il arunca si in penibil pe nea Vranceanu asta. Contributia ta care a fost Victoras? Sa verifici semnele de puctuatie? Bai frate te doare mintea. Bine macar ca ai loc de munca, asta nu e rau.

sexilian
sexilian  •  24 Aprilie 2018, 19:38

dupa ametitul asta, cei care nu intra deloc sunt ca si ingropati,asta a inteles individul despre rezerve..............

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  24 Aprilie 2018, 18:50
Postat de Joachim Makay pe 24 Aprilie 2018, 15:50

Aha , pe primul loc adica locul SAPTE , cu goluri din offside de 2m .

prostul site-lui a ramas fara nume..... precum fcsb

Vezi toate comentariile (11)
Comentează