FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Trecut pe linie moartă de Reghe, un jucător al Stelei și-a dezvăluit planurile: "E suficient pentru mine"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 11:10

Transferat vara aceasta de la CFR Cluj, Antonio Jakolis nu a prins prea multe minute în tricoul roș-albastru. Chiar și așa, mijlocașul a declarat că nu se gândește să plece de la Steaua. 

"Avem jucători buni pe postul meu, Popa este un jucător bun, Enache la fel. Cred că am un viitor aici. Nu ştiu ce să zic, mă bucur să fiu aici. Mă antrenez, joc unde are nevoie de mine antrenorul. Pentru moment, este suficient pentru mine", a declarat Jakolis.

Croatul a vorbit și despre posibilitatea unui transfer în străinătate, dezmințind speculațiile unei oferte de la CSKA Sofia.

"Să fiu sincer, nu ştiu nimic despre vreo ofertă de la CSKA. Sunt fericit aici, aşa cum am mai spus, am citit şi eu în ziare, la fel ca dumneavoastră. Asta este tot ce ştiu. Să fiu sincer, nu ştiu prea multe despre campionatul din Bulgaria, dar cred că în România este un campionat bun, sunt echipe bune aici şi este bine pentru mine să rămân aici", a spus mijlocașul Stelei la TV Digi Sport. 

Jakolis a evoluat în doar 5 meciuri în Liga 1 pentru Steaua, nereușind să marcheze vreun gol. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
blacksun_14
blacksun_14  •  27 Noiembrie 2016, 17:08

jakolis trebuie sa joace, dar sa fim seriosi, e imposibil de scos popa din dreapta.Pentru ca are experienta, pentru ca cu toate neajunsurile sale a facut multe pentru steaua, pentru ca este o voce in vestiar.Dar popa va pleca la vara sigur.Problema mea este cu enache, care credeam ca va juca ceva fiind trecut in dreapta, dar s-a dovedit inutil in ultimele 2 meciuri.Cred ca in seara asta va juca jakolis.Impotriva a tot ce zicea reghecampf la conferinta de presa, ma astept ca unii jucatori de baza sa ia loc pe banca azi.Poate popa, boldrin, poate de amorim.Vor juca probabil achim, man(fiind singura solutie viabila u21,jakolis

616270001878509
Cel Mai Bun Soaie  •  27 Noiembrie 2016, 17:04

Si in final sa stie toata lumea userul tara ion este tatal lui enache

616270001878509
Cel Mai Bun Soaie  •  27 Noiembrie 2016, 17:02
Postat de Cel Mai Bun Soaie pe 27 Noiembrie 2016, 16:50

*** mai lasa-ne cu prostul tau, acum daca e fiul tau trebuia sa iti faci cont sa-l aperi pe aici?cel mai prost jucator de la steaua. L-a pus pe reghe nas sa nu fie dat afara in afara de viteza nimic nu are nici macar creier

Si sa stie toata lumea de ce e luat enache la nationala, antrenorul secund badea fiind din pitesti este bun prieten cu tunaru cel care l-a urcat pe *** asta in cariera

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează