FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Trei motive pentru care lui Marica îi va fi greu la Steaua: "Vom vedea cum se adaptează la FCSB"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 17:45

Ciprian Marica a revenit în Liga 1 după 13 ani, în tot acest timp jucînd la echipe importante din străinătate. Tudorel Stoica, jucătorul care a scris istorie în tricoul Stelei, îi face o caracterizare noului atacant al roș-albaștrilor.

"Îi va fi greu din 3 motive lui Marica.

Vine după o pauză lungă, nu a mai jucat de foarte mult timp. Apoi, toată lumea așteaptă să dea multe goluri. În al treilea rînd, el este dinamovist, așa că să vedem cum se adaptează la FCSB. El trebuie să treacă acum de această perioadă dificilă și, cel mai important lucru, să nu se accidenteze", a spus Tudorel Stoica pentru ziare.com.

"Deocamdată Mutu este la început, dar s-ar putea să reușească pentru că nivelul din campionatul României nu este foarte ridicat. Dar mai întîi să-l vedem cum joacă și apoi vom vorbi despre el" Tudorel Stoica

Tudorel Stoica a fost căpitanul Stelei în anul în care a cîștigat Cupa Campionilor Europeni, dar n-a jucat finala din cauza cumului de cartonașe glabene. Are șapte titluri și cinci Cupe ale României cu Steaua.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
431516447010175
Nuta Radu  •  24 Ianuarie 2016, 10:00

Tudorele,pacat de fosta ta valoare ca fotbalist ca judecata ta este egala cu ***[ sa fie clar ca nu toti folosesc acest libbaj cu fcsb],dar bunul dumnezeu nu iarta iata care este situuatia la rapid si este pacat de aceasta echipa de aceia tudorele stoica draga pacat ca ai jucat la steaua.multumesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  23 Ianuarie 2016, 20:42
Postat de gerulozaurus pe 23 Ianuarie 2016, 19:53

Gogosare, palmaresul nu vine la pachet si nu tine de vreo marca COMERCIALA inregistrata si conform UEFA, clubul FC Steaua Bucuresti participa in competiitile europene si nu una din marcile sale comerciale inregistrate: Steaua, FCSB,Steaua Bucuresti, intelegi !?

:))))))))))))))))) gogosare ? hahahahahhahahaha

decuadi
decuadi  •  23 Ianuarie 2016, 20:20

Sorin pch cel cu isa in tavan te invarti noaptea ca pe rug de grija stelei fara emblema. Si de la echipa ta *** n ai nicio bucurie. Ati batut si voi o data steaua in cinci ani si zici ca ati luat ciampians lig.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează