FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

3 nume-surpriză anunțate chiar de Viitorul pentru a-i lua locul lui Hagi pe bancă

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 14:57

Președintele Viitorului, Cristian Bivolaru, a vorbit despre o plecare a lui Gică Hagi de la echipă și care sunt antrenorii care i-ar putea lua locul. Gâlcă, Stoican și Gane sunt numele rostite de oficialul campioanei României. 

”Sunt mulți antrenori pe care Gică îi apreciază. Gălcă e unul dintre ei, mai e chiar și Flavius Stoican, alt nume e cel al lui Jerry Gane. Dică e un antrenor pe care Gică îl apreciază, dar e greu să vii după Steaua și să-l iei.

Gică este legat de Școala de Fotbal a Barcelonei și are pusă la punct filosofia tehnico-tactică pe modelul respectiv deci și un antrenor străin este luat în calcul”, a spus Cristian Bivolaru la TV Digi Sport. 

Ce planuri are "Regele"!

Gică Hagi își dorește să plece de la Academia pe care a înființat-o, dorind să intre într-un alt proiect, la cluburi mai importante din Europa sau chiar o națională. 

"Nu cred că nemulțumirile sunt cele care l-ar împinge pe Gică Hagi la un astfel de pas, ci în primul rând dorința lui de a face performanță și la alt nivel. Discut cu el și de fiecare dată o spune, se simte foarte pregătit, se simte capabil să lucreze și cu echipe importante.

Dacă pleacă, pleacă la o echipă cu un proiect pe termen lung, care poate face performanță. Fie ea echipă de club sau echipă națională. Bineînțeles că pentru asta trebuie ca ambele părți să își prezinte interesul", a mai spus Cristian Bivolaru.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
vicol_vali
vicol_vali  •  07 Martie 2018, 06:43

Blat original, că pierde cu FCSB după ce GG a cotizat 7 milioane. Circ machedonesc.

706409849468094
Radu Vernescu  •  06 Martie 2018, 21:45

E ridicol sa se bata cu pumnii in piept ca pleaca desi nu are oferte.

indolentu
indolentu  •  06 Martie 2018, 15:50
Postat de Adrian Nistor pe 06 Martie 2018, 15:25

mosule, de unde stii tu ca a facut blaturi? te bagi in seama ca orice esuat pe drumul vietii . Gheorghe Hagi este unul dintre brandurile de tara . Iar tu esti nimeni pe lume !

guraprostului adevar graieste vezi acel 2 la 5 apoi n meciuri fara sa mai ia un punct in fata lu fece4consoane insa i a ars tare anu trecut cind le a luat campionatu de s au dus la tas si acu a ajuns blatist

Vezi toate comentariile (8)
Comentează