FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Trei reacții de la oameni importanți de fotbal după ce Viitorul a terminat 2016 pe primul loc: "Credeam că Steaua are cel mai bun lot..."

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 10:33

Viitorul a terminat anul 2016 pe primul loc în Liga 1, iar acest lucru a surprins pe toată lumea, mai ales după campania de achiziții spectaculoasă a Stelei din vară. 

Evoluțiile echipei lui Gică Hagi au surprins pe toată lumea. Ciprian Marica, Mircea Lucescu și Ioan Ovidiu Sabău îl laudă pe Hagi pentru munca depusă la Ovidiu. 

"Credeam că Steaua are cel mai valoros lot şi cea mai bună echipă, dar Viitorul este echipa care surprinde pe toată lumea.

Trebuie să-i felicităm. Să-l felicităm pe Gică Hagi pentru ceea ce face la Viitorul”, a spus Marica.

"Îl cunoaştem foarte bine pe Gică Hagi. A reuşit să transmită mentalitatea de învingător şi jucătorilor”, a spus Lucescu.

„Joacă cel mai spectaculos fotbal, o echipă foarte bine instruită. Fiecare jucător ştie ce are de făcut. Se pot realiza foarte multe lucruri atunci cînd ai stabilitate, aici e o muncă de 2-3.

Câte lucruri frumoase se pot realiza, dar la el marele câştig este că are şi un preşedinte foarte valoros”, a spus Sabău.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
timm
timm  •  26 Decembrie 2016, 14:10
Postat de andy_2008 pe 26 Decembrie 2016, 11:53

Steaua are cel mai bun lot,dar are si cel mai manelist Antrenor,iesit total din forma.

Reghe nu a fost in forma niciodata. Neubert a adus rezultatele. Acum ca nu mai e, se vede.

andy_2008
andy_2008  •  26 Decembrie 2016, 11:53

Steaua are cel mai bun lot,dar are si cel mai manelist Antrenor,iesit total din forma.

tandd
tandd  •  26 Decembrie 2016, 10:54

marica ai dreptate,steaua are cel mai bun lot,din pacate nu are antrenor si vede toata lumea asta,crezi ca gigi nu???pe altii i-a dat afara ptr mult mai putin,pe reghe nu,cred ca filozofia lui gigi e ,,,iau banii de la uefa cu investitii cat mai putine,,,ptr ca domnul prodan la ora asta are o singura calitate,,,are o nevasta care impresariaza o groaza de jucatori de la contracandidate,,,,in plus pare ca impresariaza si cativa arbitrii)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează