FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, 20:15, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Trident ofensiv în tribună » Cartonaşele îi dau bătăi de cap lui Laurenţiu Reghecampf! Cum ar putea arăta Steaua etapa viitoare

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 11:29

Victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, a costat-o scump pe Steaua, care îi va avea suspendaţi pentru meciul cu Gaz Metan pe 3 dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Cristi Tănase, Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu vor lipsi etapa viitoare din cauza cumului de cartonaşe galbene. Dacă "Dodel" nu avea cum să evite avertismentul, după ce l-a lovit cu cotul pe Cadu, ceilalţi doi stelişti ar fi putut să scăpa de "galben".

Greşeală la Stanciu, răbufnire la Chipciu
În minutul 14, Stanciu a fost faultat la marginea careului lui Felgueiras, însă Balaj a decis să-i acorde cartonaş galben, considerînd că mijlocaşul Stelei a simulat. Reluările TV au demonstrat însă că Stanciu nu trebuia să fie avertizat. Momentul de euforie din minutul 83, cînd a marcat unicul gol al partidei, l-a costat pe Chipciu. Mijlocaşul şi-a dat jos tricoul imediat după reuşită şi a îmbrăcat unul cu un mesaj de susţinere pentru Mihai Stoica, managerul Stelei, condamnat în Dosarul Transferurilor. Gestul a fost taxat de Balaj, care i-a arătat "galben"

Revine Sînmărtean
Laurenţiu Reghecampf are însă şi o veste bună pentru meciul cu Gaz Metan. Lucian Sînmărtean şi-a ispăşit etapa de suspendare şi va putea juca din primul minut sîmbătă. Cele trei absenţe îl vor trimite pe fostul mijlocaş al Vasluiului în partea stîngă, în locul lui Tănase, în timp ce Prepeliţă va juca alături de Pintilii.

Piovaccari va reveni în ofensivă, pentru prima dată ca titular în 2014, în timp ce Gabi Iancu e favorit să preia postul lui Nicuşor Stanciu şi să evolueze în spatele italianului. Acesta a şi fost trimis pe teren pe finalul meciului, bifînd primele minute în acest an. Iancu n-a mai fost titular în Liga 1 de la meciul cu Petrolul, disputat pe 1 decembrie. O altă variantă ar fi titularizarea lui Mihai Răduţ.

Echipa probabilă a Stelei: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Prepeliţă - Ad. Popa, G. Iancu, L. Sînmărtean - Piovaccari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
alexandru_p
alexandru_p  •  09 Martie 2014, 20:27

as juca cu sanmartean langa pintilii si iancu si keseru langa adi popa. piova in atac clar!

treadstone
treadstone  •  09 Martie 2014, 18:07

Keseru in locul lui Iancu..

gerula9mm
gerula9mm  •  09 Martie 2014, 15:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cred ca vorbea despre dinamo sau cfr

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close