FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 1-2

Țucudean n-ar refuza o revenire la Viitorul: "Niciodată nu se știe când mă voi întoarce"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 22:42

George Țucudean s-a transferat în iarnă de la Viitorul la CFR Cluj și nu exclude o eventuală revenire la formația lui Gică Hagi pe care astăzi ardelenii au învins-o, scor 2-1.

"A fost greu. Ei n-au avut decât o ocazie prin Ianis pe final. Noi ne-am închis bine și am obținut victoria. Întâlnirea cu foștii colegi a fost foarte plăcută. Presiunea pe noi e mai mare după ultimele meciuri în care am pierdut puncte.

M-aș bucura să ridic trofeul de campion. Le mulțumesc suporterilor că m-au aplaudat. Nu se știe niciodată când mă voi întoarce la Viitorul", a declarat Țucudean la Look TV.

"În sfârșit am reușit să câștigăm. Din păcate în celelalte meciuri n-am reușit să ținem de rezultat. Se pare că noi jucăm mai bine în deplasare. Acum ne așteaptă un meci foarte greu la Iași. Sperăm să o ținem pe această linie. Merităm să fim acolo sus" Ciprian Deac

Clasament

clipboard01

VIITORUL - CFR CLUJ 1-2  VIDEO / TEXT
Au marcat: I. Hagi '85 / Omrani '11, Deac '25

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează