LIGA 1    •   

U CLUJ - CFR CLUJ, MECI ÎNTRERUPT LA 0-1

Tudor i-a eliminat doar pe Cadu şi pe Bornescu » Vezi ce a scris în raport

 
08 Mai 2012 23:07
 

Foto: Calin Ilea

UPDATE GSP.ro a aflat ce a scris Alexandru Tudor în raportul care va decide sancţiunile pentru incidentele de la U Cluj - CFR, meci întrerupt în minutul 27 la scorul de 0-1: "Am decis să opresc meciul din cauza celor două bătăi generale dintre cele două echipe, pe teren şi pe tunel. Meciul nu mai putea continua în siguranţă. Dacă aş fi continuat partida, orice decizie aş fi luat în timpul meciului ar fi fost contestată şi tot ar fi ieşit scandal".

"Centralul" a menţionat că singurii jucători pe care i-a eliminat au fost Bornescu şi Cadu, astfel că acest caz nu mai poate fi încadrat la articolul 48 din ROAF (vezi mai jos ce sancţiuni prevede articolul respectiv).

____________

În articolul 57, aliniatul 3, din Regulamentul Disciplinar, se arată că "participarea la o încăierare se sancţionează cu suspendare de la 6 la 8 jocuri pentru fotbalişti şi cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni în cazul oficialilor".


Conform supervizorului partidei, Alexandru Boc: "Meciul nu se mai reia, aşa a decis Alexandru Tudor. A zis că trebuia să elimine cîte cinci jucători de la fiecare echipă".

La art. 48 din ROAF (Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice), "Descompletarea echipei" se specifică: "un joc nu poate continua cu mai puţin de 7 jucători la competiţiile de seniori (...în caz de descompletare a uneia dintre echipe sub numărul stabilit mai sus, cu sau fără intenţie, arbitrul e obligat să oprească jocul, echipa respectivă urmînd să fie sancţionată cu pierdere jocului)".

Drept urmare, conform declaraţiei date de Alexandru Boc, AMBELE ECHIPE ar putea pierde la "masa verde", ţinînd cont de faptul că Tudor a întrerupt partida pentru că ar fi vrut să elimine cîte 5-6 jucători de la fiecare echipă.

 

Derbyul U Cluj - CFR Cluj, întrerupt la 0-1 în minutul 27 din cauza unei încăierări generale iscate de Bornescu! Ambele echipe speră să cîştige meciul la "masa verde"!

 
Comentarii (384)
totdd  (5747 comentarii)
Postat de 46rossi pe 09 Mai 2012, 09:55
NICULESCULEE...VREAU DEDICATIE PT NICULESCUUUUUUUU : in 2008, derbi dinamo- steaua. BRATU INSCRIE in urma unui penalty, ia batul din coltul terenului si impusca galeria stelista + se bucura cu coechipierii in fata lor. ASTA CE A FOST NICULESCULE ???????? Cadu si-a batut mana de inima unde era stema CFRului, dupa ca a fost injurat si deranjat de lasere ink de la incalziri. BORNESCU nu avea nici un drept si nu are NICI o scuza pt ce a facut !!! + cum explica clubul acesta ardelean, care ne-a facut de ras in tara, ca membri din cadrul clubului au batut un jucator cu lasitate ???????? UNDE AM AJUNS DOAMNEEEEE !!!!!
da bah, bratu era la coltul terenului. nu sa dus langa gardul galeriei steliste precum cadu! nu mai cautati scuze. si cadu cate batai a inceput dea lungul anilor si nu a mai fost snctionat. voi ati premeditat asta,mergand pe ideea ca iese scandal. si v-a iesit. pt cfr doar scarba
09 Mai 2012, 10:53   •   Comenteaza
werdy  (915 comentarii)
Nu a existat nici un motiv pentru eliminarea lui Cadu Pentru ca ar4e antecedente, bornescu trebuie scos din viata sportiva
09 Mai 2012, 10:29   •   Comenteaza
46rossi  (699 comentarii)
NICULESCULEE...VREAU DEDICATIE PT NICULESCUUUUUUUU : in 2008, derbi dinamo- steaua. BRATU INSCRIE in urma unui penalty, ia batul din coltul terenului si impusca galeria stelista + se bucura cu coechipierii in fata lor. ASTA CE A FOST NICULESCULE ???????? Cadu si-a batut mana de inima unde era stema CFRului, dupa ca a fost injurat si deranjat de lasere ink de la incalziri. BORNESCU nu avea nici un drept si nu are NICI o scuza pt ce a facut !!! + cum explica clubul acesta ardelean, care ne-a facut de ras in tara, ca membri din cadrul clubului au batut un jucator cu lasitate ???????? UNDE AM AJUNS DOAMNEEEEE !!!!!
09 Mai 2012, 09:55   •   Comenteaza
adrian008  (1186 comentarii)
vad aici tot felul de comentarii dictate de interes.stelistii vad ceva cei care tin cu cfr altceva.imi scriu si eu opinia ca om neutru.unul care nu iubeste cfr.daca priviti imaginile trece sougou in fuga pe langa bornescu,dupa marcarea golului, si bornescu are o tentativa de ai da un pumn in gura aluia.abia apoi fuge dupa cadu.in italia daca tineti minte nebunul de la lazio le arata salutul nazist suporterilor lui as roma.nu a fost eliminat.a luat galben.deci cadu galben -bornescu rosu decizia corecta.apoi regulamentul spune,,se intrerupe partida daca organizatorii nu pot asigura integritatea echipei oaspete.se da meci pierdut echipei organizatoare.,,.cadu a ajuns la spital.deci 3-0 cfr
09 Mai 2012, 09:54   •   Comenteaza
amusement  (7302 comentarii)
Postat de fotbalfan pe 09 Mai 2012, 04:17
da, totul premeditat de cfr. vai si amar, sincer, cand vad cat va duce capul. cum poti sa crezi u nindivid care cica e antrenor si da interviu i ndirect si-i ies pe gura cuvinte murdare despre alt jucator ? ce credibilitate are individul ala? ue la golani ! multa, gingasa ue la golani!!!!!
lasa-i frate.. atata pot ei. peste tot in Europa, fotbalisti mari fac astfel de gesturi in fata galeriei adverse si primesc DOAR cartonas galben. Bornescu merita cu adevarat cel putin 6 etape de suspendare!! Cat despre firma de paza, o mizerie marca U Cluj, una din multele care exista la acel club care din punctul meu de vedere nu mai poate fi numit "club profesionist" !! Nu stiu daca o sa castigam la masa verde dar cu asemenea cluburi gen U Cluj in prima Liga nu o sa progreseze niciodata fotbalul romanesc !!
09 Mai 2012, 08:37   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 

Sorin Roșu: În 2014, am asistat la cea mai dură luptă a prețurilor, din ultimii cinci ani Sorin Roșu: În 2014, am asistat la cea mai dură luptă a prețurilor, din ultimii cinci ani
Clienții iau decizia de achiziție în funcție de preț, deși pe primul loc ar trebui sa se afle calitatea. Pâna când acest lucru nu se va schimba, nu vom avea o piața imobiliara [...]

Alte Stiri

Un serviciu oferit de
CUMPAR VELCADE. TEL 0747462606
CUMPAR VELCADE. TEL 0747462606
Bucuresti/Bucuresti - pret 1,00 RON
VAND USCATOR CEREALE
Vind uscator cereale AGRIMEC Italia, capacitate 20 to, comanda electronica, combustibil lichid, (titei, CLU) posibilitate transformare pe gaz, grup nou, stare perfecta de functionare. Pret negociabil.
Ialomita/Slobozia - pret 18.000,00 EUR
Angajez vanzatoare
SHOWROOM ALTAMODA Situat in zona central din Bucuresti, angajez vanzatoare cu experienta in tesaturi si accesori mercerie, confecti de dama, ofer carte de munca salariu motivat, rog seriozitate!
Bucuresti/Bucuresti - pret 2.000,00 RON
Vand cal pur sange arab
Vand cal pur sange arab (iapa) 6ani prima fatare cu manz armasar 5 luni, caruta, hamuri, sa de calarie, ornamente sarbatori. pret usor negociabil.
Calarasi/Constantin Brancoveanu - pret 3.500,00 EUR
Soferi cu experienta pentru Canada si Statele Unite
Angajam soferi cu experienta pentru companie de transport masini cap tractor semiremorca in Canada si Statele Unite. Cunoasterea limbii engleze obligatorie. Job greu, foarte bine recompensat. CV ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 3,00 EUR
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V