FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Tudorel Stoica și Victor Pițurcă, doi dintre oamenii care au adus Cupa Campionilor în Ghencea, dau verdictul: "Steaua nu mai există!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 20:46

Tudorel Stoica și Victor Pițurcă susțin că Steaua nu mai există din 2003, de când a fost preluată de Gigi Becali, iar Pițurcă a oferit și detalii despre modul în care Steaua a trecut în administrarea omului de afaceri.

"Eu știam că lucrurile s-au desfășurat în regulă, nu știam că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. La acel moment, am discutat cu Gigi Becali și Păunescu să se constituie o nouă societate, pe acțiuni. În ianuarie 2003 s-a făcut această Adunare Generală.

Se făcuse o evaluare de vreo 10 milioane de dolari, fara palmares și fără siglă. Nici acum nu se știe cine a semnat pentru înființarea acestei noi societăți. Steaua nu mai există de mult timp. Această echipă nu mai poate juca in prima ligă. Nu înțeleg de ce nu s-au luat măsuri din partea MApN", a spus Pițurcă la TV Dolce Sport.

El este susținut și de căpitanul Stelei din 1986, Tudorel Stoica

"Din punctul meu de vedere, Steaua adevărată nu există acum. Nu știu cum a evoluat FCSB până acum. Cum s-a întâmplat ca această echipă să poată fie în campionat, în cupele europene, cu numele de Steaua, dar fără cele mai importante lucruri. Cred că Steaua adevărată s-a oprit în 2003", a afirmat și Tudorel Stoica.

Pițurcă l-a ajutat pe Gigi Becali să ajungă la Steaua, l-a sprijinit să preia clubul și a fost antrenorul echipei de două ori din momentul în care Becali a preluat echipa (detalii AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (203)
valentinn10
valentinn10  •  13 Ianuarie 2017, 11:54
Postat de Gherhard Robert pe 13 Ianuarie 2017, 08:24

Nu sunt fan piturca..sunt fan steaua ..pana a venit oierul incult..de atunci..m am sucit...nu poti sa fii fan la o echipa unde patron este un incult *** puscarias..etc..piturca si a facut treaba..a antrenat..e antrenor sa dus si a antrenat o echipa..care e problema..bun..ca trebuia sa iasa cu dezvaluirile astea mai devreme...ok..dar omul si a facut treaba....pe de alta parte..incultul va spune in fatza..ca vrea sa scoata bani din echipa asta..cand nu mai scoate..o baga in insolventa..asa procedeaza cineva care isi iubeste echipa???*** asta de penal..becali va prostit pe toti va mintit ..e timpul sa mergem si noi pe un drum normal..ii doresc lui becali....multi ani de parnaie..su de ***..

STEAUA E NUMAI UNA , STEAUA ADEVARATA , STEAUA BUCURESTI , FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27 , unde ati fost pana acum nenorocitilor *** , unde fomistilor , ati uitat cum sareati de bucurie la golurile STELEI in CUPE si tu piturca ce echipa ai antrenat de doua ori , cum se numea ***, mai vrei odata , *** , ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Ianuarie 2017, 10:55

"Dupa noi, potopul!" pare a spune cei doi "ciocli", pre numele lor Piturca-"Satana" si Stoica-"Vintura Lume". Unde nu ajung cei doi gropari voluntari in Ghencea III, acum le pute!

10206056252507072
Gherhard Robert  •  13 Ianuarie 2017, 08:49

Pt jurnalistii acestui site...ma xenzurati cand vreti voi..nu sunteti corecti cu viata..nu puteti sa va numiti jurnalisti sportivi atat timp cat in loc sa scrieti articole despre sport sportivi adevarati ..il promovati numai pe puscariasul asta infect *** megaloman ***....eu sincer..daca as avea bani..as cumpara site ul asta numai ca sa va dau afara....pt ca promovati numai puscariasi si *** pe site de sport..in 15 zile anul axesta ati pus 121 poze cu incultul *** puscarias..de articole nu mai vb..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (203)
Comentează