FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Turcii trag de Șumudică! O echipă din prima ligă așteaptă răspunsul după Supercupa României. De ce ezită antrenorul Astrei

Șumudică e suspendat două luni după startul campionatului în Liga 1
Șumudică e suspendat două luni după startul campionatului în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 00:00

Antrenorul e ofertat de Gaziantep, care așteaptă răspunsul final după Supercupa României. Pe Șumi îl îngrijorează însă insecuritatea din zonă.

Marius Șumudică tot nu e convins că va continua la Astra. Suspendarea cauzată de pariuri e motivul principal pentru care se gândește să plece. În Europa nu are voie să stea pe bancă între 8 iunie și 8 august, iar în campionat e interzis complet de la toate activitățile, antrenamente și meciuri, două luni de la startul Ligii 1!

Tentația să plece e și mai mare acum, când are și o ofertă concretă.
Tehnicianul Astrei e curtat de Gaziantepspor, locul 14 în ediția trecută din campionatul Turciei. Clubul i-a făcut deja oferta în detaliu. Ar primi 800.000 de euro pentru el și staff-ul lui, de departe cel mai mare salariu pe care l-a avut în toată cariera, și ca jucător, și ca antrenor.

În ciuda propunerii excelente, Șumudică ezită, speriat de evenimentele din Turcia, o țară afectată și amenințată în continuare de atentate.

Zonă de conflict

Chiar la Gaziantep a existat un atentat pe 2 mai, o mașină-capcană a detonat și au murit doi polițiști. Iar pe 29 mai s-au tras rachete din Siria și proiectilele au aterizat lângă aeroportul din orașul în care s-ar muta antrenorul campioanei României!

Gaziantep e plasat într-un punct fierbinte, aproape de granița cu Siria și de conflicte și cu ISIS, și cu kurzii. Șumudică s-a documentat despre situația din zonă și se teme să semneze.

Turcii așteaptă răspunsul lui până după Supercupa României, Astra-CFR Cluj. Dacă va decide să plece, Marius trebuie să plătească o clauză de reziliere de 150.000 de euro, o condiție pe care a acceptat-o în contract în momentul în care a negociat cu Ioan Niculae.

Ar avea posibilitatea să-și plătească dezlegarea renunțând la jumătate din prima care i se cuvine pentru câștigarea campionatului: 300.000 de euro.

14.800.000 €valorează lotul lui Gaziantepspor pe transfermarkt. Astra e mai scumpă, face 17,85 milioane de euro

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  15 Iulie 2016, 11:14

Hai sa fim seriosi , ce club se incurca cu Sumudica ????? Chiar "trag de el" ???? Si nu au ramas cu minic in mana ??????

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Iulie 2016, 10:28

Am citit prima data "turcii trag in sumudica". Gata, m-am speriat, sper ca fotomodelul "crescut in Piata Romana" este teafar....Cum se face ca un antrenor (mare fost sportiv zice el) cu un asemenea "fizic impresionant" a antrenat sau antreneaza alti 'subtirei' de tip Alibec, Budescu, etc ? Sa fie o coincidenta? Sau tot "stelistii" sunt vinovati si de asta?

1327993847215849
Cornel Drago  •  15 Iulie 2016, 09:26

Sa ramina la Astra sa se faca de ris aici in Romania , sa-l bata Dinamo a lui Andone !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează