FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

U Cluj a cîştigat procesul cu Ionel Ganea! Antrenorul e obligat să restituie 60.000 de euro. Reacţia lui Ganea

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 19:24

Curtea de Apel Suceava a dat dreptate clubului Universitatea Cluj într-un litigiu comercial cu fostul antrenor, Ionel Ganea.

Instanţa a decis azi, printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă, faptul că Ionel Ganea, fost antrenor al lui U Cluj în perioada februarie 2013 – octombrie 2013, trebuie să returneze suma de 60.000 de euro către club, informează universitateacluj.ro. Conform deciziei Curţii de Apel Suceava, tehnicianul nu era îndreptăţit să primească respectiva sumă, în condiţiile în care aceasta nu a fost trecută în tabelul definitiv de creanţe.

De asemenea, Curtea de Apel Galaţi a anulat hotărîrea Curţii de Apel Cluj care, în primăvara acestuia an, a admis în totalitate o constestaţie a lui Ganea, repunîndu-l pe acesta în drepturi. Universitatea Cluj a cerut revizuirea hotărîrii la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a trimis dosarul spre rejudecare la Curtea de Apel Galaţi. Instanţa din sudul Moldovei a decis, astfel, că desfacerea contractului de muncă a lui Ionel Ganea a fost în concordanţă cu prevederile legale, obligîndu-l, totodată, pe fostul antrenor să restituie salariile primite în perioada septembrie – decembrie 2013.

Reacţia lui Ionel Ganea

"Fac apel la preşedintele Klaus Iohannis să intre puternic în această speţă a luptei împotriva corupţiei, fiindcă s-a mers prea departe şi ar fi bine s-o pornească din zona Moldovei, sînt foarte mulţi cu influenţe politice care mută cazurile acolo întrucît acolo există o anumită influenţă «roşie». Eu aveam un proces cu U Cluj, iar ei au pus această speţă pe site-ul oficial, deşi eu mă judecasem cu Raul Ciupe, care era creditor acolo. Şi-au dat arama pe faţă. De ce nu menţionează că eu am de luat 190.000 de euro de la U Cluj sau că am cîştigat 7-8 procese în civil şi tot atîtea la FRF? Se încurajează corupţii, chiar şi judecătorul Lică Pruteanu face acest lucru. U Cluj e clubul cu cele mai multe cazuri financiare în Liga 1, acest lucru chiar nu vă spune nimic?", a declarat Ganea pentru GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cipriherman
cipriherman  •  29 Noiembrie 2014, 01:44

Eu daca eram in locul lui Ganea il strangeam de gat pe judecator

ftwraku
ftwraku  •  28 Noiembrie 2014, 21:02
Postat de para.para pe 28 Noiembrie 2014, 20:51

Conform religiei si traditiei din rromanika, cand iei banii, fata vaca, dar cand trebuie sa ii dai inapoi, moare vitelul. tu-va in gura de je guri ale planetei, nu mai dispareti odata sa scapam de voi.

tu fiind un intretinut,nu stii ce inseamna un contract semnat de o societate comerciala....Si in mod sigur nu ai putea tu sa dezbati ce este bine si ce nu este bine in legea insolventei,care habar nu ai cum si ce fel de aplica in Danemarca,Franta sau Germania....In primul rand,legea insolventei este atat de inepta incat contrazice constitutia tarii....Dar ma rog,ce sa stiti voi....Ce a patit Ganea este nimic,legea insolventei in Romania transforma jucatorii in sclavi....Desi principiul la Fifa si Uefa este ca incerci cat mai putin sa obstructionezi jucatorii,chiar daca te judeci cu ei in paralel...Ganea daca se duce la CEDO castiga 100%,iar la cate procese pierde Romania pe acolo....

para.para
para.para  •  28 Noiembrie 2014, 20:51

Conform religiei si traditiei din rromanika, cand iei banii, fata vaca, dar cand trebuie sa ii dai inapoi, moare vitelul. tu-va in gura de je guri ale planetei, nu mai dispareti odata sa scapam de voi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close