FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

EXCLUSIV Șefii lui CFR Cluj și-au făcut planul pentru play-off-ul Ligii 1: „Ce înseamnă un punct?” » Cine a fost remarcat după egalul cu Craiova

Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul ultimei etape din sezonul regulat // FOTO: Facebook @UCVOficial +19   FOTO
Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul ultimei etape din sezonul regulat // FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 07:46 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 09:41

După remiza dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, 0-0, în ultima etapă din sezonul regulat, șefii campioanei s-au declarat mulțumiți de jocul arătat de echipă.

În direct la GSP LIVE, Ștefan Gadola, unul dintre acționarii clujenilor, a analizat prestația trupei lui Edi Iordănescu și a spus că s-a văzut un progres față de ultimele meciuri, în special față de cel cu Dinamo.

Ștefan Gadola: „CFR Cluj a fost mult mai motivată acum”

 „Până la urmă, am luat un punct la Craiova... Din punctul meu de vedere, puteam avea și penalty A fost o mână pe șort, dar arbitrul a fost poziționat mai bine.

Echipa a fost mult mai motivată, băieții au jucat mult mai bine față de meciurile cu FCSB și Dinamo. Au fost mult mai buni și mă bucur pentru ei. Dinamo e o echipă slabă, trebuia s-o batem bine. Dar băieții se uită și ei la meciuri și au crezut că va fi un meci ușor.

Program play-off Liga 1 » Șanse mari să vedem un meci cu titlul pe masă în ultima etapă
Play-off
Program play-off Liga 1 » Șanse mari să vedem un meci cu titlul pe masă în ultima etapă

În mod sigur acum Edi i-a mobilizat mai bine! I-a făcut să fie mai luptători. Mi-a plăcut echipa. Omrani mi-a plăcut cel mai mult. A pus suflet și a fost cel mai bun. Da, era într-o pasă proastă, dar și-a revenit și joacă mai bine!

În play-off trebuie să facem patru meciuri bune cu FCSB și Universitatea Craiova, iar după aceea mai vedem. Campionatul e deschis! Ce înseamnă un punct? Nu e ceva deosebit”, a spus Ștefan Gabola la GSP LIVE.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj – Craiova:  

Ouzounidis: „Jucătorii sunt mulțumiți?! Pentru mine n-a fost deloc un meci bun!”

Edi Iordănescu, răbufnire la adresa lui Gigi Becali: „Să ne oprim cu astea, mă deranjează!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează