FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB 0-1

U CRAIOVA - FCSB 0-1 // Motivul degringoladei de la FCSB: "Sunt probleme"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 11:38

Dorinel Munteanu, fost jucător și antrenor la FCSB, a vorbit despre problemele de la echipa roș-albastră, dând vina pe implicarea la echipă a patronului Gigi Becali.

"Lotul este bulversat. Știm de cine, nu mai zic eu. Jucătorii nu evoluează la valoarea lor. La Steaua nu conduce antrenorul. Știți bine cine decide. Sunt banii lui și el face ce vrea. Valoric, Steaua are cel mai bun lot, dar sunt probleme.

CFR Cluj are antrenor. Și nu se bagă nimeni peste el. Își asumă tot, iar dacă nu va câștiga titlul, probabil că va pleca", a declarat Dorinel Munteanu la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Dialog halucinant între Nicolae Dică și Denis Alibec » Jigniri și miștouri în fața tuturor: " Ești «o pușcărie» de antrenor!" vs. "Să vorbești când dai gol"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
10202806177991165
George Ghinet  •  15 Mai 2018, 20:37

Daca CFR are antrenor si e la doar 1 pct peste Steaua, care dupa cum zice lumea, o antrenează Gigi, e cam clar ce poate Petrescu. Daca mai luam in calcul si greselile pro CFR, e chiar jale. Dica si cu staful pregateste echipa foarte bine, in condițiile in care orice echipa a ales Gigi , steaua se bate la campionat.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Mai 2018, 19:45

Dorinele, va pleca tocmai pentru ca-i va lua titlul lui Becali! Ce sa mai demonstreze pe aici?!

1prezescu
1prezescu  •  15 Mai 2018, 16:04

Cred ca cei doi machedoni,Gigi si Hagi fac legea in fotbalul romanesc,producand multa perturbatie in atmosfera fotbalistica a tarii !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează