FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB 0-1

U CRAIOVA - FCSB 0-1 // Înțepătură către Dică?! Un jucător a avut o declarație tăioasă

Nicolae Dică // FOTO: Raed Krishan
Nicolae Dică // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 09:01

FCSB păstrează șanse la titlu după ce a învins-o pe U Craiova, 1-0, grație golului marcat de Filipe Teixeira în minutul 85.

Deși au câștigat, nu toți jucătorii de la FCSB au fost mulțumiți. După ce a început meciul ca rezervă și a intrat în minutul 72, Constantin Budescu a avut o reacție nervoasă la finalul partidei și a refuzat dialogul.

"Eu trebuie să joc cel puțin 25 de minute ca să dau declarații. Nu pot să vorbesc, îmi pare rău", a fost reacția mijlocașului ofensiv de 29 de ani.

6
a fost nota luată de Budescu din partea Gazetei Sporturilor după meciul U Craiova - FCSB 0-1

"Știam că cei de la Craiova sunt foarte agresivi în zonă centrală, jucând cu acest sistem 3-4-3, și trebuia să avem un mijlocaș care să coboare foarte mult. Aveam nevoie de un al doilea vârf care să facă și faza defensivă, de aceea nu l-am folosit pe Budescu de la început" Nicolae Dică

VEZI ȘI:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  15 Mai 2018, 12:34

Budescu a readus fotbalul spectacol la Fîcîsîbî. A greșit, nu se încadrează în stilul de joc practicat de "echipa lui Dică".

juliusmad
juliusmad  •  15 Mai 2018, 11:47

nu inteleg de unde au fitele astea. daca antrenorul a hotarat ca trebuie sa sa fii rezerva, esti rezerva. budescu a pus de vreo 3-4 ori iasiul pe contraatac cu pasele lui gresite si cu indolenta din teren.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  15 Mai 2018, 11:16

Cred ca "Domnul Budescu" are nevoie de cateva luni de pauza pentru a nu mai fi arogant, ranchiunos si razbunator! Viciaza toata atmosfera si distruge coeziunea vestiarului. Mai bine fara el, decat cu un Budescu, un jucator care, la Craiova, a dat doua pase bune, un sut pe langa poarta si patru pase proaste!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează