FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - VIITORUL 3-3

U CRAIOVA - VIITORUL 3-3. Are 20 de ani și a recunoscut că e ochit de selecționerul Cosmin Contra: "M-a felicitat pentru golul contra Craiovei"

Foto: Bogdan Dănescu
Foto: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 22:45

Alex Cicâldău și Cristi Ganea (dublă), cei doi marcatori ai Viitorului în deplasarea de la U Craiova, scor 3-3, au fost monitorizați atent de selecționerul Cosmin Contra.

A recunoscut-o Cicâldău, 20 de ani, la interviul dat imediat după meci.

"A fost un meci frumos pe care l-am controlat în marea majoritate a timpului. Domnul Hagi ne-a dat indicații la pauză, iar la final era mulțumit. A fost o problemă că am primit gol în prelungirile primei reprize. Mă bucur pentru Cristi Ganea, are execuții, cu siguranță n-a dat golurile din noroc. Am apucat să vorbesc puțin și cu domnul Contra, m-a felicitat pentru că am dat primul meu gol. Dacă voi fi chemat la națională, îmi voi face datoria cât pot de bine", a declarat Cicâldău la Look TV.

"Cred că e un rezultat echitabil, ținând cont de ocaziile avute de ambele formații. Am revenit la postul meu de extremă și mă bucur că am marcat două goluri frumoase. Iubesc Craiova și le urez mult succes băieților. M-a felicitat Cosmin Contra pentru execuțiile mele și mi-a urat baftă pe viitor" Cristi Ganea, marcator a două goluri

U CRAIOVA - VIITORUL 3-3  

-->>> VIDEO / TEXT!

Au marcat: Mitriță 24, A. Băluță 45+1, 57 / Cicâldău 15, C. Ganea 46, 55

clasament

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  29 Aprilie 2018, 09:09

Viitorul a jucat frumos ,dar a dat doua goluri norocoase!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  29 Aprilie 2018, 05:51
Postat de observator_federal pe 28 Aprilie 2018, 23:36

Cicâldău: "A fost un meci frumos pe care l-am controlat în marea majoritate a timpului." ???

declaratii copiate de la Hagi si capiate, a la Hagi! mai ramanea sa zica "noi, talent, munca, o stiu toti, 2 baieti de 98 si 1 de 99!" imi aduc aminte la amicalul cu Suedia, el zicea saracul ca "ne-am batut sa luam cele 3 puncte!" ....ce vrei , cand pisica sta prea mult langa cai, ajunge sa mearga la trap....

observator_federal
observator_federal  •  28 Aprilie 2018, 23:36

Cicâldău: "A fost un meci frumos pe care l-am controlat în marea majoritate a timpului." ???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close