FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UEFA i-a făcut portretul lui Ianis Hagi » Fiul ”Regelui” a anunţat Europa unde va pleca de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 18:35

Site-ul UEFA îl prezintă astăzi pe Ianis Hagi, care la 16 ani a debutat deja în Liga 1, fiind al zecelea cel mai tînăr jucător care bifează minute în primul eşalon al fotbalului românesc.
"Unul dintre primii fotbalişti ai Academiei Gheorghe Hagi, deschise în 2009. A ajutat echipa sa să cîştige două titluri naţionale la juniori. Nu există însă nici un semn că ar fi beneficiat de tratament preferenţial din partea tatălui său. Mai mult, Gică chiar a încercat să domolească aşteptările fanilor de la fiul său", scrie site-ul forului european despre unul dintre cei mai promiţători juniori ai fotbalului românesc.

"Vreau la Steaua!"
Ianis a vorbit despre planurile sale pentru viitor şi despre pasul următor pe care vrea să îl facă în cariera sa. "Sînt conştient de cît de mult trebuie să muncesc ca să ajung în vîrf. Sînt mîndru de tot ceea ce a făcut tatăl meu, dar eu trebuie să am propriul meu drum. Nu vreau să exagerez, dar mi-aş dori să joc la Steaua într-o zi. Sînt fan de mic. Prima dată trebuie să muncesc ca să pot creşte şi să fiu foarte serios pentru a putea avea o carieră bună", spune Hagi jr.

Gică înţelege dorinţa fiului său de a îmbrăca tricoul campioanei României: "Copiilor le place Steaua, e important să aibă o echipă la care să îşi dorească să ajungă. Este o ţintă pentru el, dar momentan sînt doar vorbe. Trebuie să muncească şi să se dezvolte".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  20 Decembrie 2014, 07:44
Postat de supereduardo10 pe 20 Decembrie 2014, 07:14

Hahaha cel mai tare articol....FCParnaia rasul europei VIDEO Steaua, batjocorită la o emisiune din Anglia! Declaraţii şocante: "Să-şi pună un ppennis pe tricou"

Faci de ras pe adevaratii suporteri Rapidisti cu asemenea comentarii de copil r3tardat.

supereduardo10
supereduardo10  •  20 Decembrie 2014, 07:14

Hahaha cel mai tare articol....FCParnaia rasul europei VIDEO Steaua, batjocorită la o emisiune din Anglia! Declaraţii şocante: "Să-şi pună un ppennis pe tricou"

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 00:34
Postat de 1984adrian pe 19 Decembrie 2014, 20:25

L-am vazut pe Dan Petrescu la tv, intreba de tine :)

.))))))))))))))))))))))))))))) bummm ! si ratza cade..)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează