FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

UEFA impune o regulă care afectează cluburile din România! Daniel Stanciu e convins: "Va fi un dezastru" :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 18:58

Preşedintele lui Dinamo, Daniel Stanciu, a dezvăluit faptul că UEFA va introduce o regulă prin care cluburile nu vor mai avea dreptul de a cere procente dintr-un viitor transfer, lucru care dezavantajează echipele româneşti. 

"Din vară nu mai ai voie să ceri procent la transfer. Aşa vor fi regulile pe care le va impune UEFA. De asta se fac împrumuturi pe perioade mai lungi. De acelaşi lucru ne-am lovit noi la transferul lui Brănescu (n.r. portarul lui Juventus a semnat pînă la urmă cu ungurii de la Haladas).

Pentru fotbalul românesc va fi un dezastru. Cluburile mici, care cresc mulţi juniori, nu vor mai putea pune procente în contracte.

Acum vor trebui să-i împrumute pe o perioadă mai lungă sau vor trebui să vîndă direct jucătorii, iar sumele vor creşte şi aici s-ar putea să se termine treaba", a spus Stanciu la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
daculliber
daculliber  •  28 Ianuarie 2015, 21:20

UEFA=MAFIA!!! Incet, incet, corporatia UEFA va ajunge sa lucreze numai pentru cei citiva bogati...Restul? Carne de tun, furnizori de sclavi, fara niciun drept...Uefa nu este decit un produs al acestei societati bolnave, in care o mina de escroci dicteaza cu tupeu maselor adormite...

xftw
xftw  •  28 Ianuarie 2015, 21:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Se pare ca eforturile depuse de Valah dau roade... Du-te sa-ti aplauzi echipa in albastru-galben... Cum era aia? "trup si suflet pentru culori",nu?

reddog
reddog  •  28 Ianuarie 2015, 21:00
Postat de terminatorul3 pe 28 Ianuarie 2015, 19:43

Pentru un club mic ca 7.inamu , normal ca este un dezastru !

Cata "inteligenta"...Cat "umor"...Tzarani ati fost tzarani sunteti tzarani o sa muriti voi astia de tineti cu steaua...Scrie pe fata voastra "TZUGU"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează