FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UEFA nu lasă Armata să-şi facă o echipă » "Noua Steaua se va lupta cu Jandarmeria şi Pompierii, nu cu Real şi Bayern"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 16:03

Fostul preşedinte al Stelei şi candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, Marcel Puşcaş, a vorbit despre şansele pe care Armata le are de a construi o nouă echipă.

" Armata poate să-şi facă echipă, dar UEFA n-o sa o lase niciodată să joace. Se vor bate cu echipele Jandarmeriei şi Pompierilor. Armata poate să-şi facă echipă doar la fotbalul amator. În fotbalul profesionist, un club departamental nu mai este de actualitate. Se poate să joci fotbal cu armata belgiană, armata italiană sau cu armata croată, dar nu în competiţie cu Arsenal, Liverpool, Bayern sau cu Real.

După părerea mea, orice demers într-ale performanţei fotbalistice făcut de CSA Steaua, club departamental, este sortit eşecului. Nu poţi accede prin regulamente la nivel superior.

Poate să facă Armata un club de fotbal. Să ştiţi că şi Ministerul de Interne are echipă de fotbal, joacă Jandarmeria cu Pompierii şi aşa mai departe. Dar nu fotbal de performanţă, este exclus prin regulamente", a spus Marcel Puşcas la Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
smdb
smdb  •  01 Septembrie 2015, 18:27
Postat de behaitoarea.woody pe 01 Septembrie 2015, 17:16

Pupingigeala detected. Manele level 99, Gigeala level 99, Inteligence level 10.

Tie nu e nevoie sa-ti spun nimic. Avatarul si numele tau sunt suficient de graitoare. Ia zi, cum iti rezolvi acum criza de identitate? Esti antistelist sau antifecesebist?! :)))

smdb
smdb  •  01 Septembrie 2015, 18:22
Postat de steaua1986forever pe 01 Septembrie 2015, 17:43

Ce "cascaval" crezi tu ca viseaza cineva de la stat prietene? Generalii aia au treaba cu furatul de la noi, amaratii care platim impozite. Habar nu ai ce vorbesti, daca ai impresia ca cineva e masa de manevra pe aici. Si daca doar "cativa drogati de la peluza sud" au ceva cu "nea gigi", cum se face ca nici Peluza Nord nu mai vine? Si in afara de astea 2 peluze, nu mai vin MAJORITATEA FANILOR care stateau la tribune...nu mai vin. Cum explici treaba asta?

Antistelistii will get a kick out of this: se numeste efect de turma.

smdb
smdb  •  01 Septembrie 2015, 18:19
Postat de fcsbinadn pe 01 Septembrie 2015, 18:07

Si mai lăsați ma cu galeriile voastre . Ați uitat când spunea mustață " dacă vrei aduc 200 de sclavi oricând" cu referire la voi ca sa va si traduc. Iar ăla de e șef Acu la nord de abia reușește sa lege trei cuvinte. Dar el e sensibil domne " eu vreau Steaua curată, Steaua liberă" ia de aci ca îți face armata comunista si corupta echipa curată din liga a 4 a

+1

Vezi toate comentariile (51)
Comentează