FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UEL: FCSB prosperă! UCL: FCSB se îmbogăţeşte! » Diferențe uriașe înainte de meciul anului pentru steliști: câți bani poate câștiga

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 01:09

Fondul de premiere în Champions League e de peste 3 ori mai mare faţă de bugetul pe care UEFA îl anunţă pentru Europa League

Meciul cu Sporting de pe Național Arena de miercuri, 23 august, poate schimba viața FCSB-ului din următorii ani. Gazeta a realizat un amplu material în care a analizat diferențele majore dintre o calificare în Liga Campionilor și una în Europa League.

Dacă va reuşi să treacă de lusitani, grupele Champions League ar multiplica veniturile şi Steaua, practic, s-ar îmbogăţi. La propriu! Diferenţa rezultă din bonusurile pe care UEFA le oferă în cele două întreceri.

Bugetul pentru Champions League e unul fabulos, de peste 700 de milioane de euro! Doar pentru recompensarea performanţelor sportive, iar cu tot cu cota din drepturile TV care se duce spre echipe se depăşeşte un fond de premiere de 1,2 miliarde euro!

Vezi în Gazeta Sporturilor de astăzi, din zori la chioșcuri, și acum pe platforma Gazeta Digitală, toate diferențele între cele două competiții. Sunt analizate în detaliu sumele pe care steliștii le pot încasa.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

Insider în viața unui "match analyst" » Cât de importantă e munca de analiză a performanțelor jucătorilor

REPORTAJ EXCLUSIV Gazeta a participat la procesul de montare a gazonului de pe Arena Națională » Verde de Săbăreni pentru strălucirea Champions League

Interviu EXCLUSIV cu Ciprian Marica: "Burleanu se pune la adăpost prin niște tertipuri"

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
673474022797724
Simi Bidilean  •  19 August 2017, 07:44

DE FIECARE DATA CAND INTRU PE COMENTATII RAMAN SURPRINS DE CAT A PROSTIE SO JIGNIRE POSTEAZA UNI. ASA ZISI SUPORTERI AI UNOR CLUBURI , DACA TE UITI LA VARSTA LOR RAMAI UIMIT - SANT COPII SUB VARSTA MAJORATULUI.

observator_federal
observator_federal  •  18 August 2017, 13:41
Postat de vladut12 pe 18 August 2017, 07:52

stai jos, nota 4! Nu asta contează omule lipsit de minte! Se aude din nou de noi în lumea fotbalului. steaua tine stindardul sus, e singura!

Pai articolul (vezi titlul, l-ai si uitat imediat ce l-ai citit) la bani se refera. Tie ce nota iti dai?

standart
standart  •  18 August 2017, 13:06

Va rog, aveti mila de negoita!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează