FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - CFR CLUJ 0-1

Uhrin e intransigent: Amendă de 8000 de euro pentru Dubarbier!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2009 00:00

Dubarbier va fi amendat cu 8.000 de euro conform unor surse pentru catronaşul roşu încasat în partida cu Gloria Buzău, informează cfrmania.ro.

Dusan Uhrin a considerat că eliminarea argentinianului a pus în pericol rezultatul partidei de la Buzău. Cehul a luat în balanţă şi lejeritatea cu care "Ghepardul" a ratat în situaţie de unu la unu cu Mincă, în prima repriză. În sezonul trecut, portarul Eduard Stăncioiu a fost amendat de Andone cu 10.000 de euro după o eliminare la Tîrgu-Jiu.

Citeşte mai multe ştiri pe cfrmania.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  09 Martie 2009, 15:09

foarte buna mi se pare observatia olteanului in schimb pt cel de mai jos cu u cluj..lasa ne ma cu mentalitatiile astea invechite..poate sa fie u echipa adevarata a clujului,daca joaca in divizia b si ceilalti in liga nu cred ca se pot compara..si stai tu linistit ca cfr are clar cea mai buna echipa...spun asta cu toate ca nu s suporter cfr

 •  09 Martie 2009, 14:00

Parerea mea e ca Cfr-ul a facut o greseala cu aducerea lui Uhrin la echipa.Stilul germanic al cehului nu se potriveste deloc cu sangele latin de la echipa.Cu romani,portughezi ,argentinieni si brazilieni in lot si ca o cireasa de pe tort si niste africani ,fitilul nebuniei e un antrenor cu tenta germanica.Nu sunt compatibili ca mentalitate(nu e vb de superioritatea sau inferioritatea unora fata de altii ci doar lipsa de compatibilitate)

 •  09 Martie 2009, 13:55

Echipa slaba Clujul. La buzau n-au jucat nimic ce campioni!!!Daca nu ii ajuta arbitrul pe fata, nici nu bateau .Respect pentru adevarata echipa a clujului U cluj!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close