FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB > AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

Uite cine-l acuză pe Dan Petrescu! CV de scandalagiu: 7 momente controversate cu Mihai Stoica în prim-plan

Mihai Stoica și Dan Petrescu
Mihai Stoica și Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 10:04

Mihai Stoica are un CV de scandalagiu, dar l-a atacat public pe Petrescu pentru că-și înjură jucătorii în timpul meciurilor, cerând Comisiei de Disciplină să intervină de urgență.

Derby-ul de diseară din Gruia a ieșit din limitele normale. Ultimul care a pus paie pe foc a fost Mihai Stoica. Directorul sportiv al vicecampioanei l-a atacat dur pe Dan Petrescu, adică pe omul care l-a angajat la Urziceni în 2007, atunci când plecase pe ușa din dos de la Steaua!

Stoica demisionase după un scandal cu Gigi Becali, era șomer, iar "Bursucul" i-a întins o mână de ajutor. MM pare să fi uitat și are numai comentarii acide ala adresa tehnicianului CFR-ului.

Petrescu i-a răspuns, fără să stea pe gânduri: "Eu sunt stelist, am fost în galerie, am fost în echipă, am fost căpitan, am jucat în Champions League. Am vorbit mereu la superlativ de Steaua, sunt fanul său în Europa! Chiar dacă i-am mai înjurat pe jucători, eu nu am dat în nimeni aşa cum a făcut MM când a lovit un suporter. Al Stelei! Acelaşi director sportiv îl înjura pe patronul Stelei când l-am adus la Urziceni. În fiecare zi! Și-acum, când lucrează cu el, mă înjură pe mine în fiecare zi".

Declarațiile "Bursucului" sunt confirmate de mai multe momente controversate care l-au avut în prim-plan pe directorul sportiv al celui mai titrat club de fotbal din România.

2005: A lovit un fan al Stelei!

Unul dintre cele mai şocante gesturi ale managerului roş-albaştrilor de când a intrat în fotbal, dacă nu chiar cel mai şocant, a fost când a coborât din loja stadionului din Ghencea pentru a lovi cu pumnul un suporter de la tribuna I. Se întâmpla în primăvara lui 2005, în timpul meciului Steaua - CFR 1-0. Fanul respectiv îl contesta pe Dică, unul dintre favoriţii managerului. MM a ieşit iniţial pe geamul lojei şi l-a ameninţat pe ultras. Stoica a coborât apoi, însoţit de gărzile de corp ale lui Becali, şi când a ajuns lângă suporterul respectiv i-a aplicat un pumn direct în faţă! 

2006: "Sper să te văd mai repede mort!"

În finalul sezonului 2005-2006, în care Steaua a dus o luptă umăr la umăr cu Rapid pentru titlu, roş-albaştrii au pierdut la Bistriţa, scor 0-1, un meci în care au fost dezavantajaţi de arbitrul Serea, care le-a refuzat două penalty-uri. La final, l-au lăsat nervii pe MM, care după ce l-a înjurat pe Jean Pădureanu, i-a pus mâna în gât şi i-a strigat: "Vreau să te văd mort cât mai repede, nenorocitule!". Pădureanu a rămas şocat: "În viaţa mea nu am văzut un comportament mai huliganic". 

2007: Borcea i-a stins trabucul pe frunte

După ce a plecat de la Steaua, în aprilie 2007, MM a semnat cu Urziceni şi chiar la primul meci împotriva lui Dinamo a ieşit scandal. A contestat violent câteva decizii ale arbitrilor, a fost eliminat şi, în timp ce părăsea terenul, striga şi gesticula în direcţia lojei în care se afla Cristi Borcea. Martori au povestit la vremea respectivă că Stoica chiar ar fi intrat în încăperea unde era oficialul dinamovist şi a continuat să-l ameninţe, iar Borcea i-ar fi stins trabucul pe frunte. 

2011: L-a pocnit pe fratele ginerelui, la o nuntă!

O altă întâmplare incredibilă în care a fost implicat MM s-a petrecut după partida Gaz Metan - Steaua 3-0, din septembrie 2011. Echipa a plecat de la stadion, iar când autocarul a ajuns înapoi la hotelul Binder Bubi, acolo era în plină desfăşurare o nuntă. Mai mulţi dintre nuntaşi au ieşit în faţa stabilimentului şi, văzându-i pe cei de la Steaua, au început să-i ironizeze pentru eşec. MM a luat foc, s-a îndreptat spre unul dintre aceştia, care era chiar fratele ginerelui, şi l-a lovit de mai multe ori. Cei prezenţi, printre care jucătorii şi antrenorii Stelei, dar şi alte persoane care se aflau la nuntă, au rămas blocaţi, în timp ce alţii, printre care şi angajaţi ai hotelului şi cei care au escortat echipa la hotel, au intervenit şi l-au oprit pe managerul roş-albaştrilor. 

2011: A înjurat un antrenor advers

În timpul jocului Chiajna - Steaua, MM l-a înjurat pe Costică Dumitru, antrenorul de portari de la Chiajna. Dumitru și preparatorul fizic Păun l-au căutat pe managerul Stelei după meci, pentru a se răfui cu el, însă ei au fost opriţi de bodyguarzi să ajungă în dreptul stelistului. 

2013: Sancţionat pentru agresiune

Înaintea meciului pe care Steaua urma să-l joace în preliminariile UCL la Skopje, cu Vardar, în iulie 2013, Stoica şi-a petrecut noaptea la poliţie, iar dimineaţa jocului la un tribunal, unde a fost judecată o plângere împotriva lui. Reporterul și cameramanul ProTV au mers la antrenamentul Stelei, dar ofiţerul de presă Cătălin Făiniși le-a explicat că nu le este permis accesul. Făiniși nu a apucat să pronunţe mai mult de două propoziţii fiindcă a intervenit Stoica. "Daţi-i drumul de aici! Căraţi-vă! Ia plecaţi în p**a mea de aici! Mă rog de voi să plecaţi? Afară, dă-te-n p**a mea! Gata, hai! Nu mă face să dau în tine! Cum p**a mea să nu pot să dau în tine? Ieși, băga-mi-aș p**a în familia ta!", a tunat MM. Acesta a sesizat că Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV, filma cu telefonul mobil și i-a luat aparatul, ajutat de gărzile de corp! Una dintre gărzile de corp a bruscat-o pe Alexandra și fata a mers la spital, de unde a ajuns la tribunal. MM a fost amendat cu 400 de euro. 

2017: Scandal în clubul LOFT

În noiembrie anul trecut, Mihai Stoica a fost implicat într-un scandal monstru într-un club de fiţe din Capitală. Directorul sportiv era însoţit de fiica sa, Teodora, şi de iubitul acesteia în momentul în care a început un conflict cu câteva persoane de la o masă din apropiere. Conform martorilor oculari care au vorbit pentru Gazetă, MM a aruncat cu sticle şi s-a răfuit cu toţi cei din jurul său: "Au venit bodyguarzii, au încercat să-i oprească. Ginerele lui MM, Petrache, a sărit să se bată cu unul, era ținut de 5-6 oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit". MM a reacționat: "N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. Afară mi-am ieșit din minți și am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deși părea că se liniștise. Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa. El, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiționat, este familia mea". 

CONDAMNAT

A fost eliberat condiţionat

Mihai Stoica a făcut și închisoare! În Dosarul Transferurilor a fost şi el condamnat în martie 2014, alături de alţi 7 inculpaţi. MM a primit 3 ani şi 6 luni şi a fost eliberat condiţionat după aproape 2 ani de detenţie, în februarie 2016! De când a ieşit din spatele gratiilor, până în acest weekend, Stoica n-a mai fost implicat în scandaluri la fel de des cum se întâmpla până să fie încătuşat! 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (76)
menuts
menuts  •  18 Martie 2018, 17:51

Stim ft bine cine e ***, *** Fara bodyguards pe lângă el e cel mai linistit mielusel, doar cand se stie protejat e bad boy.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

orlick
orlick  •  18 Martie 2018, 17:07

Redactiile sunt pline de antistelisti frustrati. In fiecare an Steaua se lupta pentru titlu si de fiecare data adversarul (CFR, Astra, Viitorul, sau - cu mult timp in urma - Dinamo si Rapid) e sustinut furibund de o presa fara repere morale. MM, cand a fost provocat, a facut si greseli (pentru care si-a cerut scuze) dar e cel mai bun team manager din tara. Probabil ca unii nu pot dormi din cauza asta. "Jurnalistul" de fata ii imputa lui MM faptul ca Borcea (ajutat de cativa prieteni) i-a stins un trabuc pe frunte, sau ca s-a enervat cand l-a furat parintele Cooperativei etc. Obiectivitate dusa la extrem!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  18 Martie 2018, 16:55

Fiind angajat al fcsb e normal ca nu a avut remuscari atunci cand a lovit un fan al Stelei.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează