FOTBAL  »  Superliga  »  NEÎNŢELEGERE

Uite transferul, nu e transferul! Mihai Costea rămîne la Steaua după ce Zawisza Bydgoszcz nu l-a mai primit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 09:53

Se pare că Mihai Costea e urmărit de ghinion şi în Polonia. La începutul lunii s-a scris că fotbalistul Stelei s-a înţeles cu nou-promovata Zawisza Bydgoszcz.
Lucrurile însă n-au stat aşa. Din cauza situaţiei contractuale a lui Costea, şefii de la Zawisza au refuzat să-l mai achiziţioneze pe fotbalist.

Atacantul român nu este liber de contract, iar Steaua vrea să-l ofere polonezilor doar sub formă de împrumut, lucru care n-a fost acceptat de oficialii lui Zawisza.

"Eu nu vreau să-l iau doar pentru jumătate de an. Ar trebui să-l trimitem înapoi la Steaua, deci nu are sens să-l luăm. Am vrut să semnăm un contract pe doi ani, dar trebuie să se despartă de Steaua înainte", a declarat Radoslaw Osuch pentru jurnaliştii de la bydgoszcz.sport.pl.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
zurix
zurix  •  30 Iulie 2014, 18:01

Oricum, cel mai bun transfer al verii ramane : Miessi la Poarta Alba! :-))))

yobulin
yobulin  •  30 Iulie 2014, 17:58
Postat de edy91 pe 30 Iulie 2014, 16:32

Ar trebui primit inapoi in lot si tinut ca varianta de rezerva. Daca tinem cont ca suntem angrenati in 4 competitii, se vor gasi meciuri si pentru Nilă. :)

Asa e lui Nila ii trebuie inca o sansa ca are talent fraierul, reghe avea ciuda pe el...

edy91
edy91  •  30 Iulie 2014, 16:32

Ar trebui primit inapoi in lot si tinut ca varianta de rezerva. Daca tinem cont ca suntem angrenati in 4 competitii, se vor gasi meciuri si pentru Nilă. :)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează