FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Alibec pleacă de la FCSB » Atacantul este așteptat să semneze în curând cu noua echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 16:00

Intrat pe lista neagră la FCSB și criticat de Nicolae Dică și Gigi Becali, Denis Alibec ar putea fi salvat de prietenul Marius Șumudică.

Presa din Turcia anunță că atacantul de 26 de ani este dorit de Șumudică la Kayserispor, locul 4. Turcii anunță că vârful va veni în weekend în Turcia pentru a discuta cu șefii clubului și că va urmări din tribune meciul Kayserispor - Malatyaspor, de duminică.

clipboard01

Șumudică și Alibec au câștigat campionatul împreună la Astra, iar tehnicianul a declarat în mai multe rânduri că-l apreciază pe atacant și că l-ar vrea la echipa sa. "Eu l-aș lua aici mâine, dacă aș putea. Dacă ajunge la Kayseri, după jumătate de ani cu mine se transferă la o echipă mare din Turcia. Este unul dintre cele mai bune vârfuri pe care le-am văzut în cariera mea de antrenor, dar și în cea de jucător. Dar trebuie să știi cum să lucrezi cu el", spunea Șumudică la TV Digi Sport pe 5 decembrie.

Becali a avut mai multe oferte din Anglia pentru Alibec, de 11 milioane de euro, dar le-a refuzat în vară. Acum, patronul FCSB ar putea fi tentat să accepte oferta turcilor, din cauza problemelor pe care Alibec le cauzează la club și din cauza formei slabe.

3.000.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

Alibec are un sezon de coșmar. Nu a dat niciun gol în Liga 1, în 12 meciuri, și a marcat doar în cupele europene, un gol în grupele Europa League și un gol în preliminariile Champions League.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 10:03

De ce ai cumpara un fotbalist bolnav?

859779594095355
Nick Rasu  •  19 Decembrie 2017, 04:46

11 milioane de euro in vara trecuta....vorbiti doar prostii...*** jiji....nu merita nici 10 Ron....e un unflat...care in 2-3 ani o sa joa ca la Steaua...nu la fcsb...in liga a 3ia..pt un litru de lapte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  18 Decembrie 2017, 23:49

Sumudica isi asuma un mare rusc: Akibec este un jucatie scump pt Kayseri, iar daca ceva nu va merge bine la echipa Sumi va fu primul incriminat. Faptul ca i-a mers bine la Astra nu e o garantie ca Alibec va juca bine si la turci. Campionatul Turciei e altceva.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează