FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

ULTIMĂ ORĂ! Anunț-ȘOC al lui Gigi Becali în direct la TV: "Gata, e oficial: m-am retras de la Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 22:49

Dezamăgit de rezultatul alegerilor pentru șefia FRF, Gigi Becali spune că se retrage din fotbal. Patronul FCSB asigură și că mâine va apărea un comunicat oficial în acest sens. 

Becali a nuanțat ulterior anunțul inițial, explicând că face pasul înapoi  pentru ca FCSB să nu riște represalii din partea FRF în cazul în care îl va mai ataca pe Burleanu la nivel declarativ. 

"Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangență. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine apare comunicatul.

Clubul va trimite la Federație și la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieșit Burleanu președinte. Dacă vreți este și un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin și futsalul…Nu mai vreau să mă pronunț și să fac păcate. Un lucru este clar. E clar că a avut sprijin (Burleanu – n.r.) și de la dânșii (n.r. – SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit și de funcție.

Uite că și la fotbal vă controlăm. Ca să ne demonstreze că ne controlează în toate domeniile de activitate, uite vă pun și șef la FRF (n.r. – serviciile). Mă retrag, de ce? Că ei pot spune așa, treci la Comisii, te depunctăm. Uite că nu poți, m-am retras. Eu nu mai sunt la Steaua, e familia mea. Nu mai finanțez, nu mai am nicio legătură. Este oficial. M-am retras, ca să pot spune ce vreau eu. Ei vor să pună pumnul în gură”, a spus Gigi Becali la Sinteza Zilei, conform Antena 3. 

Nu e prima dată când Gigi Becali anunță că se retrage de la FCSB după unele probleme pe care le-a întâmpinat, dar de fiecare dată finanțatorul a rămas șef peste echipă, inclusiv când a fost după gratii. 

Îl crezi pe Becali când spune din nou că se retrage de la FCSB?

DA, pare motivat de data asta
NU, e încă un bluf marca Gigi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (129)
371537610029135
Gioni Dumitru  •  20 Aprilie 2018, 13:39

Mai gaseste mascariciul asta asa reclama ca la fotbal ? Iar minte !

vicol_vali
vicol_vali  •  20 Aprilie 2018, 03:02

Și degeaba o ardeți cu Gyor. Gyor la Budapesta cu CSM joacă în deplasare cu FTC.

vicol_vali
vicol_vali  •  20 Aprilie 2018, 02:54

Băi, TV-ul fără GG+MM este trist.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează