FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Ultimă oră » Ce a anunțat astăzi Înalta Curte în procesul privind numele "Universitatea"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 14:19

Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas astăzi în pronunțare în procesul ce are ca obiect numele "Universitatea". Totuși, ÎCCJ nu a precizat și data când va da o hotărâre definitivă în acest caz.  

"S-a judecat dosarul la ÎCCJ! A rămas în pronunțare instanța, însă n-a precizat când se dă verdictul! Sunt încrezător dar moderat!", a scris Mititelu pe contul său de facebook. 

La instanțele anterioare, Tribunalul București și Curtea de Apel, Mititelu a primit decizii nefavorabile în acest proces.

Joi, Mititelu a anunțat că, în afara procesului pentru numele "Universitatea", mai este pe rol cel privind palmaresul, în apel la Curtea de Apel Craiova, și cel legat de sigla cu leul, aflat în contestație la OSIM. 

"Precizez faptul ca Csu Craiova, clubul detinut de Rotaru si Andrici nu sunt parte in proces ci clubul de drept public, condus de Badea, Universitatea DIN Craiova.

Atit Tribunalul Bucuresti cat si Curtea de apel Bucuresti au retinut in mod nedrept ca Fotbal Club Universitatea Craiova ,club de fotbal in acel moment condus de George Ilinca ar fi inregistrat cu reacredinta marca Fotbal Club Universitatea Craiova si ca entitatea sportiva condusa de Badea ar fi persoana care detine notorietatea numelui Universitatea in sensul ca aceast club de drept public ar fi unul si acelasi cu vechiul club de fotbal ce a activat pana in 1991 CS Universitatea Craiova!

Atit la tribunal cat si la curte am depus dovezi indubitabile care confirma fara tagada ca dreptatea este de partea noastra insa pur si simplu judecatorii n-au vrut sa le vada! Stiu, cum s-au castigat aceste procese,cunosc metodele lui Rotaru si conexiunile lui insa deocamdata institutiile statului nu au intreprins nimic in acest sens desi cunosc toate aceste lucruri". 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  22 Septembrie 2017, 19:50

Acum sa vedem cum manuieste *** craiovei judecatorii ciumei rosii!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

604751563021589
Tomas Orzan  •  22 Septembrie 2017, 14:58

Esti doar increzut, fara moderatie, *** de Booveni! Iar virgula aia de dupa stiu ne lamureste si pe la ce scoli ai invatat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

245542985857271
Ion Ion  •  22 Septembrie 2017, 14:58

ce zici ba tzeparule? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează