FOTBAL  »  Superliga  »  CFR VS FCSB

ULTIMA ORĂ // CFR cere depunctarea FCSB-ului! Motivele reale din spatele deciziei lui Becali de a se retrage + Reacție dură

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 18:09

Anunțul retragerii lui Gigi Becali de la FCSB n-ar avea nicio legătură cu rămânerea lui Răzvan Burleanu în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.

Se pare că patronul FCSB ar fi decis să facă un pas înapoi după ce CFR Cluj a cerut sancționarea clubului roș-albastru la Comisia de Disciplină în urma unor declarații cu tentă xenofobă date de el, a anunțat moderatorul Radu Naum, în direct la TV Digi Sport.

De asemenea, o problemă a fost și faptul că Gigi Becali l-ar fi contactat pe Dan Petrescu în ziua meciului CFR Cluj - FCSB, lucru interzis de regulament. 

"Mă lupt împotriva ungurilor! Cum să fie CFR campioană în centenarul României? Orban, premierul Ungariei, vrea cu disperare CFR campioană. Eu, Becali, îi spulber pe toți. Să nu creadă ei vreodată că o să-i mai ajute arbitrii, în centenarul României!"
Gigi Becali, la începutul lunii februarie

  • Plângerea celor de la CFR Cluj a fost făcută pe 28 martie, urmând să fie judecată pe 25 aprilie.

CE spune regulamentul: 

Fapta unei persoane care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane, dacă fapta a fost săvârşită prin intermediul mass-media, se sancţionează astfel:

  • Dacă autorul este oficial al unui club sau asimilat acestuia (finanţator, sponsor, alţii
    asemenea), el va fi sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni la prima abatere; la fiecare abatere următoare, sancțiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancțiunii aplicată anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte.

Reacție dură a lui Helmuth Duckadam:

"Mă aștept la orice de la CFR Cluj. Au fost primii care l-au felicitat pe Burleanu. Oamenii încearcă orice. Ei spun doar minciuni pe la televizor. Sunt vrăjeli, nu știu cine mai crede ce spun ei de acolo. Ba că nu vor titlul, ba că nu-i interesează.

Vor face orice să câștige titlul. Sper ca domnul Burleanu să nu se răzbune pentru că nu l-am votat.

Sunt jenanți, am tot respectul pentru ei, dar sunt jenanți. Puteau să o facă mai demult. Păi, hai să facem și noi o reclamație pentru că Dan Petrescu a înjurat în toate felurile arbitrul. Nu?", a zis Helmuth Duckadam, președinte de imagine al lui FCSB, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (142)
romulus65
romulus65  •  20 Aprilie 2018, 20:36

Eu sunt dintre aceia care cred ca un campionat trebuie sa fie castigat numai pe teren dar poate ca acum trecutul se razbuna. Poate ca acum inteleg si fecesebistii ce au simtit rapidistii in cazul Bricheta.

albusibiu
albusibiu  •  20 Aprilie 2018, 17:49
Postat de Constantin Luca pe 20 Aprilie 2018, 11:53

A CUI CFR ESTE ACESTA?IN ROMANIA NU SANT ECHIPE DEPARMANTALE!!! SI APOI SA MAI CEARA DEPUNCTAREA UNEIA DINTRE CELE MAI BUNE ECHIPE ROMANESTI DACA NU CUMVA CHIAR CEA MAI BUNA,DUPA PRESA INTERNA,EXTERNA NU DUPA MINE SAU DOCTORUL CARE NU SE PRICEPE LA OAMENI DAR NICI LA FOTBAL.SA STIE DOCTORUL CAFOTBALUL SE JOACA PE TEREN INTRE PRIETENI FARA AJUTOR DIN PARTEA DUSMANILOR,NU VA AJUNGE CA ATI LUAT 8 PUNCTE DE-A MOACA?INSCRIETI-VA IN ALT CAMPIONAT APROPIAT DE CARE APARTINE ACEST CFR SI ATUNCI O SA FACETI CE VA POFTESTE INIMA!!!

Cat romanism emana din comentariul dumneavoastra. Pacat ca nu ati putut scrie si comentariul in romana. Cum e sa nu stiti sa scrieti nici macar intr-o limba?

1945711572424830
Kamelia Kami  •  20 Aprilie 2018, 14:02

Liga 1 fara Fcsb este moartă!

Vezi toate comentariile (142)
Comentează