FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ! Clubul le-a reziliat contractele în această dimineață » Au fost oameni de bază în sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 13:12

CFR Cluj le-a reziliat contractele lui Vitor Bruno și Dani Coelho, ambii fiind doi dintre jucătorii importanți din sezonul trecut. Salariile prea mari ale acestora i-a făcut pe șefi să ajungă la această decizie.

"Fotbal Club CFR 1907 Cluj anunţă că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractelor jucătorilor Vitor Bruno Ramos Goncalves şi Daniel Filipe Faria Coelho.

Le mulţumim celor doi jucători pentru munca depusă şi totodată pentru aportul la câştigarea celui de-al nouălea trofeu din istoria noastră, într-o perioadă dificilă pentru club şi le urăm mult succes în continuare în carieră!", se arată în comunicatul postat pe site-ul CFR-ului.

Vitor Bruno a prins 29 de meciuri în sezonul treuct și a marcat 3 goluri, deși e fundaș stânga, în timp ce Dani Coelho, care e fundaș dreapta, a prins 16 meciuri și a marcat o dată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
zecs93
zecs93  •  26 Iunie 2016, 00:35

sa vina si petrucci la noi

valiza.epo
valiza.epo  •  25 Iunie 2016, 16:27
Postat de redshow pe 25 Iunie 2016, 14:38

S-a ales praful de echipa rosu-alb-verde :))))Dumnezeu nu doarme , iar titlurile *** nu mai au nici o valoare. Pacat ca Arpy si Mury au scapat de puscarie .

Ai aprobare ca sa fii atat de prost, gigistule?

pol1iasi
pol1iasi  •  25 Iunie 2016, 14:43
Postat de plischi pe 25 Iunie 2016, 11:27

poate vin in giulesti. s-au obisnuit cu visiniul. banii n-ar fi o problema. aranjeaza dinu gh. ceva acolo...

Ce sa faca ma in ***??Sa vina cu mancare de acasa, ce sa faca??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează