FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMĂ ORĂ Dinamo se revanșează în fața fanilor! Decizie de ultimă oră după ce abonamentele au fost interzise în play-out

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 23:22

Conducerea clubului a decis că abonamentele puse în vânzare la începutul sezonului nu vor fi valabile la meciurile din play-out, anunțând pe site-ul oficial că fanii care vor să asiste la partide trebuie să-și cumpere bilet.

Președintele lui Dinamo, Alexandru Vlad, i-a anunțat pe fani că situația se va schimba și că suporterii vor putea profita de abonament și la meciurile din play-out, urmând ca în această săptămână să se facă anunțul. 

"Sperăm să rezolvăm această problemă. Într-adevăr, s-a specificat clar că abonamentele sunt valabile doar pentru sezonul regulat, dar vrem să schimbăm treaba. Am avut niște probleme tehnice și am decis ca la acest meci să se intre pe bază de bilet separat.

Vom face un anunț oficial în privința acestui lucru săptămâna aceasta, probabil de la următorul meci se va intra și pe baza abonamentului. S-au vândut până la 300 de bilete pentru azi", a zis Alexandru Vlad la TV Digi Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Martie 2018, 07:08

Deci vor fi mai mult de 300 de spartani la derbiurile cu Recas si Sepsi...

zecs93
zecs93  •  13 Martie 2018, 00:36

Pai asa baaaaaa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează