FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Rezolvat! CS U Craiova a bifat un transfer important în ultimul moment! "Atmosfera e ca-n Anglia, te simți fotbalist"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 00:15

CS U Craiova au reușit alt transferur important, pe lângă cel al portughezului Santos (DETALII AICI). Florin Gardoș s-a înțeles cu formația olteană și a semnat contractul. Și Felgueiras a fost foarte aproape. 

00:10

A semnat!  Florin Gardoș a fost împrumutat pentru 6 luni la CS U Craiova. Fundașul va deveni liber de contract în vară, după cum anunță site-ul lui Southampton și probabil va semna în continuare cu oltenii.

A oferit și prima reacție: "A fost un început de an stresant, cu discuții telefonice interminabile și mulți nervi, dar în final am ales să merg acolo unde am fost dorit cel mai mult. Așa că, atâta timp cât pasul este spre teren, nu poate fi un pas înapoi. Și atâta timp cât atmosfera e ca-n Anglia, te simți fotbalist. Liga 1, m-am întors! Universitatea Craiova, bine te-am găsit", a scris Gardoș pe Facebook. 

20:20

Mario Felgueiras a anunțat că a negociat cu CS U Craiova, însă discuțiile dintre olteni și Pacos s-au blocat, așa că transferul a picat. În schimb, surse GSP.RO anunță că Florin Gardoș va fi prezentat în această seară! 

"Au fost discuții în ultimele zile. Din păcate nu am ajuns la un acord. Pacos nu m-a lăsat să plec. Cluburile nu s-au înțeles. Rămân cel puțin până în vară. Craiova e un club frumos, joacă bine, mi-aș fi dorit să vin, dar acum nu se mai poate face. Cine știe, poate în vară. Se pot întâmpla multe lucruri până acolo. Am luat cu Marcel Popescu și la Brașov, am mare încredere în el. De asta am și luat în calcul această variantă", a zis Mario Felgueiras.

***

Fostul fundaș al Stelei Florin Gardoș revine în România după perioada nefastă de la Southampton, unde a stat mai mult pe tușă din cauza accidentărilor.

Cumpărat cu 6,8 milioane de euro de englezi, fotbalistul n-a apucat să joace prea mult, adunând doar 18 meciuri la prima echipă și alte 17 la echipa U23. Cotat la 2 milioane de euro, Gardoș a adunat 121 de meciuri la FCSB.

Mario Felgueiras (31 de ani) revine și el în România, unde a mai evoluat pentru FC Brașov și CFR Cluj. Cotat la 300.000 de euro, jucătorul a evoluat în acest sezon la Pacos Ferreira (locul 15), unde în ultima vreme n-a mai prins prima echipă.

Și el s-a înțeles cu CS U Craiova. Toate cele 3 achiziții ale oltenilor vor fi înregistrate la LPF în jurul orei 21:00.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (93)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  21 Februarie 2018, 14:52
Postat de gicab pe 20 Februarie 2018, 08:03

O fi atmosfera ca in Anglia...dar ajutoarele sociale cam de unde ar fi?

Bunul simtz apare numai cand te lasa puterile. STIRE PROASPATA> Bogdan Stancu s-a retras oficial din echipa naţională a României, jucătorul trimiţând astăzi un fax cu decizia sa pe adresa FRF.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Februarie 2018, 10:48

Daca oracolul pagubos va avea dreptate atunci bine ar fi caci de prea multe inselatorii se leaga numele lui Dinamo. Toate celelalte echipe, la un loc, nu au facut potlogorii cat Dinamo si cred ca a venit timpul sa dispara.

catalin_cj
catalin_cj  •  20 Februarie 2018, 10:26
Postat de jack_the_stripper pe 20 Februarie 2018, 10:03

Acu` explica-ne si cat de filotimi au fost cei de la CFR transferand golgheterii Astrei si Viitorului. Ca oxervatoru` precis ne-ar zice ca le-au intins o mana de ajutor...

În nici un caz nu înainte cu 2 zile de meciul direct.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează