FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMA ORĂ Fanii lui Dinamo se pregătesc de proteste, după ultima decizie a clubului

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 17:49

Suporterii lui Dinamo au cerut în mai multe rânduri ca echipa lor să-și joace derby-urile de acasă pe Arena Națională, un stadion modern, însă acest lucru nu se va întâmpla nici în următoarea perioadă.

Surse neoficiale informează că Dinamo va juca pe stadionul din "Ștefan cel Mare" următoarele partide de pe teren propriu din finalul sezonului regulat, cu CSU Craiova (4 februarie) și FCSB (17 februarie).

Se pare că nu dorința lui Negoiță de a face economii cu chiria ar fi stat la baza acestei hotărâri, ci a fost chiar cererea lui Miriuță. 

Pe pagina de Facebook a "Peluzei Cătălin Hîldan", fanii îl consideră vinovat pentru acest aspect pe Ionuț Negoiță, care n-ar fi dispus să plătească 30.000 de euro pentru închirierea Arenei Naționale la fiecare meci de pe teren propriu.

Ultrașii ar pregăti chiar și un protest la adresa clubului, mai spun sursele GSP. 

"Câinii" sunt obligați să câștige cele 4 etape care au mai rămas pentru a spera la un loc în play-off-ul Ligii 1, ei fiind în acest moment pe locul 7, cu 34 de puncte, la egalitate cu Viitorul, care are un golaveraj mai bun.

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
104267036963809
Costi Costica  •  19 Ianuarie 2018, 10:11

ce sa vezi suporteri care ce vreti ba sa joace cu ciobanu la el acasa si cu olteni in deplasare fani *** hu mereti pe 20 la hastag ca acolo sunteti buni hu mai cupiti un ban hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  19 Ianuarie 2018, 10:10
Postat de dvd1 pe 19 Ianuarie 2018, 04:58

nu stiu de unde pina unde chestia ca "Dinamo trebuie sa cistige ultimile 4 m4ciuri din campionat". Daca Dinamo ia 1 punct din cele 4 m4ciuri va fi minune. In plus daca nu joaca cu 6-7 fundasi/aparatori ca sa piarda doar la 2 goluri atunci o sa piarda de la cel putin 4 goluri in sus. Singurul punct poate fi cu Chiajna (asta derby) desi Chiajna e mult mult mai tare ca Dinamo. In rest o sa piarda de la 4 goluri in sus. Huo Dinamo pt unde s-a ajuns

Esti un frustrat ma baiatule cred ca tea lasat nevasta

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  19 Ianuarie 2018, 09:06

vedem noi cine plange si cine rade dupa meciul direct.locul trei este rezervat ptr.voi.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează